Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
to super ze sie udalo wszystko...Asha wrote:Slub zajebiscie...wszystko sie udalo...bylo pieknie

Podroz...kurwa...podroz zycia to byla...bylo tak cudnie ze kurwa wracac nie chcielismy hahahaha wspaniale bylo
A nie mogliscie oboje wyjechac na dwa mieszki ?

wspolny wyjazd niewchodzi w gre bo ja mialabym tam tylko prace a po drugie moj niema juz nawet tyle urlopu,ma tu fajna prace z ktorej jest zadowolnony
a pozatym niemam nikogo zaufanego na tyle czasu do opieki nad synem szkola itp. mam zamiar wyjechac pazdziernik jak skoncze tu na miejscu prace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:45
-
SuperAsha wrote:Slub zajebiscie...wszystko sie udalo...bylo pieknie

Podroz...kurwa...podroz zycia to byla...bylo tak cudnie ze kurwa wracac nie chcielismy hahahaha wspaniale bylo
A nie mogliscie oboje wyjechac na dwa mieszki ?
i prawidlowo czekamy najakas focie ze slubu
rybka lubi tę wiadomość
-
czekamy czekamy

aa ja jaoks jak przeczytalamo Zuzie.. to tak nie wiedzialam co pisac..i wogole
Redhotka lubi tę wiadomość
-
ja wiosna lato u siebie na wsi zawsze znajduje prace,w zaleznosci hihi gdzie chce pracowalam kilka lat (przez pol roku co roku) np.w straganach z pamiatkami(hihi w mojej miejscowosci) w tamtym roku pracowalam u mnie w sanktuarium przy czyszczeniu lawek i malowaniu hihi takie meskie zajecieAsha wrote:A tto cos ci sie szykuje na kilka miesiecy?
ale ekipa byla super i teraz stara ekipa wracamy
ale to moze w kwietniu jak pogoda pozwoli nam
Asha lubi tę wiadomość
-
o to to...i wiem ze duzo dziewczyn tak mialo...zal bol...i kazda zlaczyla sie z zuzinka w bolu i glupio bylo pisac o nawet bzdurach...Ania_84 wrote:czekamy czekamy

aa ja jaoks jak przeczytalamo Zuzie.. to tak nie wiedzialam co pisac..i wogole
Redhotka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja wiosna lato u siebie na wsi zawsze znajduje prace,w zaleznosci hihi gdzie chce pracowalam kilka lat (przez pol roku co roku) np.w straganach z pamiatkami(hihi w mojej miejscowosci) w tamtym roku pracowalam u mnie w sanktuarium przy czyszczeniu lawek i malowaniu hihi takie meskie zajecie
ale ekipa byla super i teraz stara ekipa wracamy
ale to moze w kwietniu jak pogoda pozwoli nam 
To zajebiscie , ja uwielbiam takie roboty...szkoda ze tu nie moge cholera
Fajnie
rybka lubi tę wiadomość
-
Ano wlasnie .. jakos nie umialam nic napisac pozniej troche pracy .. i tak .. zeszlo ..Asha wrote:Nic sie nie da powiedziec zbytnio w takiej sytuacji poza tym ze rozkurwia czlowieka i mu przykro w cholere

ale zaraz zaraz.. kurde zapomnialma. mialam zrobic kawe ;/ -
rybka wrote:o to to...i wiem ze duzo dziewczyn tak mialo...zal bol...i kazda zlaczyla sie z zuzinka w bolu i glupio bylo pisac o nawet bzdurach...

Ale to by pozwolilo jej zapomniec i wrocic do normalnosci...moze nie zapomniec bo nie zapomni, ale oderwac sie na chwile ...tak mysle
-
no czyscilysmy lawki z lakieru do czystej deskiAsha wrote:To zajebiscie , ja uwielbiam takie roboty...szkoda ze tu nie moge cholera

Fajnie
szlifierkami a jakies dziurki(wyzlobienia) papierem sciernym..palce pozdzierane ale jak pisalam ekipa wypas i naprawde nieraz plakalysmy ze smiechu
juz niemoge sie doczekac az tam pojdziemy
Asha lubi tę wiadomość
-
wiesz co jak ty bralas slub potem ta podroz dziewczyny powoli zaczely znikacAsha wrote:Ale to by pozwolilo jej zapomniec i wrocic do normalnosci...moze nie zapomniec bo nie zapomni, ale oderwac sie na chwile ...tak mysle

ale przyznaje sie bez bicia ze ja tez odpuscilam owu i zaczelam diete
moja wina tez
moze teraz sie w koncu troszke owu bujnie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:no czyscilysmy lawki z lakieru do czystej deski
szlifierkami a jakies dziurki(wyzlobienia) papierem sciernym..palce pozdzierane ale jak pisalam ekipa wypas i naprawde nieraz plakalysmy ze smiechu
juz niemoge sie doczekac az tam pojdziemy 
Robota moze byc najgorsza ale jak ekipa jest git to wszystko mozna zniesc
rybka, Redhotka lubią tę wiadomość

35odc.
bede czekac