Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Slub zajebiscie...wszystko sie udalo...bylo pieknie
Podroz...kurwa...podroz zycia to byla...bylo tak cudnie ze kurwa wracac nie chcielismy hahahaha wspaniale bylo
A nie mogliscie oboje wyjechac na dwa mieszki ?
wspolny wyjazd niewchodzi w gre bo ja mialabym tam tylko prace a po drugie moj niema juz nawet tyle urlopu,ma tu fajna prace z ktorej jest zadowolnony a pozatym niemam nikogo zaufanego na tyle czasu do opieki nad synem szkola itp. mam zamiar wyjechac pazdziernik jak skoncze tu na miejscu praceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:45
-
Asha wrote:Slub zajebiscie...wszystko sie udalo...bylo pieknie
Podroz...kurwa...podroz zycia to byla...bylo tak cudnie ze kurwa wracac nie chcielismy hahahaha wspaniale bylo
A nie mogliscie oboje wyjechac na dwa mieszki ?
i prawidlowo czekamy najakas focie ze sluburybka lubi tę wiadomość
-
czekamy czekamy
aa ja jaoks jak przeczytalamo Zuzie.. to tak nie wiedzialam co pisac..i wogoleRedhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A tto cos ci sie szykuje na kilka miesiecy?
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:czekamy czekamy
aa ja jaoks jak przeczytalamo Zuzie.. to tak nie wiedzialam co pisac..i wogoleRedhotka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja wiosna lato u siebie na wsi zawsze znajduje prace,w zaleznosci hihi gdzie chce pracowalam kilka lat (przez pol roku co roku) np.w straganach z pamiatkami(hihi w mojej miejscowosci) w tamtym roku pracowalam u mnie w sanktuarium przy czyszczeniu lawek i malowaniu hihi takie meskie zajecie ale ekipa byla super i teraz stara ekipa wracamy ale to moze w kwietniu jak pogoda pozwoli nam
To zajebiscie , ja uwielbiam takie roboty...szkoda ze tu nie moge cholera
Fajnierybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nic sie nie da powiedziec zbytnio w takiej sytuacji poza tym ze rozkurwia czlowieka i mu przykro w cholere
ale zaraz zaraz.. kurde zapomnialma. mialam zrobic kawe ;/ -
rybka wrote:o to to...i wiem ze duzo dziewczyn tak mialo...zal bol...i kazda zlaczyla sie z zuzinka w bolu i glupio bylo pisac o nawet bzdurach...
Ale to by pozwolilo jej zapomniec i wrocic do normalnosci...moze nie zapomniec bo nie zapomni, ale oderwac sie na chwile ...tak mysle -
Asha wrote:To zajebiscie , ja uwielbiam takie roboty...szkoda ze tu nie moge cholera
FajnieAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale to by pozwolilo jej zapomniec i wrocic do normalnosci...moze nie zapomniec bo nie zapomni, ale oderwac sie na chwile ...tak mysle
ale przyznaje sie bez bicia ze ja tez odpuscilam owu i zaczelam diete moja wina tez moze teraz sie w koncu troszke owu bujnieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:no czyscilysmy lawki z lakieru do czystej deski szlifierkami a jakies dziurki(wyzlobienia) papierem sciernym..palce pozdzierane ale jak pisalam ekipa wypas i naprawde nieraz plakalysmy ze smiechu juz niemoge sie doczekac az tam pojdziemy
Robota moze byc najgorsza ale jak ekipa jest git to wszystko mozna zniescrybka, Redhotka lubią tę wiadomość