Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:hm...to se moze walne moj maz wariowal jak mialam czarne no mam jeszcze hihi..mowi ze najbardziej mu sie taki kolorek podoba pewnie chcial zone czarnulke
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania...czytalam ze doga niemieckiego wzieliscie...tez mialam ...taki maly konik hahah...to tak dla pocieszenia ci powiem ze to nie bedzie 30/40 kilo tylko 80/90 hahahha juz ci wspolczuje....przejebany jest ten pies...zadnego wyczucia nie ma jak chodzi i wogole...za duzy jest...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zuza bedzie miec super tego pieska
ciekawe czy juz ma
moja psinka w sylwesrta uciekla ten moj ciapek a ze nas niebylo to uciekl przez petardy a niedawno pochowalam moja kicie moja kiciusie kochana agatke tak wspanialej kotki niemialam juz bardzo dawno...eh.... -
Asha wrote:Ania...czytalam ze doga niemieckiego wzieliscie...tez mialam ...taki maly konik hahah...to tak dla pocieszenia ci powiem ze to nie bedzie 30/40 kilo tylko 80/90 hahahha juz ci wspolczuje....przejebany jest ten pies...zadnego wyczucia nie ma jak chodzi i wogole...za duzy jest...
rybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:zuza bedzie miec super tego pieska
ciekawe czy juz ma
moja psinka w sylwesrta uciekla ten moj ciapek a ze nas niebylo to uciekl przez petardy a niedawno pochowalam moja kicie moja kiciusie kochana agatke tak wspanialej kotki niemialam juz bardzo dawno...eh....
No tez Zuzy to zajebisty
Szkada ze my nie mozemy -
Asha wrote:Oj to sie ciesz kobito bo by ci dom zrujnowal
dlatego szukalam mu domu
Rybcioa przykoro mi
moja dzis wymiotowala o 3 3 razy ;/ i juz oczywiscie widzialam jaksi scenarjusz ze cos jej jest ale wet mnie uspokoila ze skoro jje pije robi .. klopsy to widac cos zjadla albo sie zaklaczyla -
Asha wrote:On tylko na zdjeciu ladnie wyglada wierz mi..mialam ...nigdy wiecej
-
rybka wrote:oj wierze a jak on wyglada jak dorosnie? musze se poszukac zaraz w necie my narazie mamy swoja suczke co mamy juz iks czasu ze schroniska i dopoki nie bedziemy mieli kojca (czytaj wybiegu) nie bierzemy zadnego psa..maz mysli o jakims psiaku z wiekszych ktory bedzie pilnowal domu ale to kiedys moze
Maly konik hahahahha
Ja juz wiekszego niz golden to nie wezme i to nawet jest duzyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dogi niemieckie sa duuuze
ja jak przeczytalam pozniej o nich bo niby ten nasz maila byc miesznka. az sie boje z czym.. ale czyt a tam pisze pies rodzi sie z waga 0,5-0,6 kg w ciagu 12 miesiecy wazy 50-60 kg.. szczena m i opadla ten maly w ciagu tyg u nas przytyl 2 kg i urusl w oczach
zaraza wam cos wkleje..odnosnie taty M . mialam ochote go strzelic ;/
-
Ania_84 wrote:dogi niemieckie sa duuuze
ja jak przeczytalam pozniej o nich bo niby ten nasz maila byc miesznka. az sie boje z czym.. ale czyt a tam pisze pies rodzi sie z waga 0,5-0,6 kg w ciagu 12 miesiecy wazy 50-60 kg.. szczena m i opadla ten maly w ciagu tyg u nas przytyl 2 kg i urusl w oczach
zaraza wam cos wkleje..odnosnie taty M . mialam ochote go strzelic ;/
Napewno nie z jamnikiem hahahhahahAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja pitole widzialam fotki o ja ale niektore sa wielkie o ja
Moj byl wlasnie taki wielki jak sie o mnie oparla to kurwa nie dalo sie ustac normalnie...nawet na smyczy nie dalo sie z nim chodzic...no kon normalnie i tyleAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
"jesczez dzis mnie na koniec dnia tesc wkurwil.. Michal pszedl mu dokladnie powiedziec o co chodzi z tym zabiegiem bo nie chcial sie przy innych pytac..michal poszeld do niego do pokoju opowiedzial ja siedzialam z tesciowa w kuchni i gadalysmy Michal przychodzi mama sie pyta i jak tam ojciec zareagowal..a michal ..no powiedzial z epo co mi to z emnie zarazaa zyms.. ze przeciez moglbym Anie wyslac do brata jego ( notabene tego co stawia na piedestale) a Michal by wychowal jak swoje..nozesz kurwosci bedzie moja macica rozporzadzal ;/ ale to juz pomijam..jak mozna tak wlasnemu synowi powiedziec czy on nie pomyslal jak on sie poczul ;/"
przepraszam ze przeklejam ale juz nie che mi sie pisac jeszcze raz
mam bardzo inteligentego tescia ;P -
Asha wrote:Napewno nie z jamnikiem hahahhahah
postoleczku moze przystawiali :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:41
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:"jesczez dzis mnie na koniec dnia tesc wkurwil.. Michal pszedl mu dokladnie powiedziec o co chodzi z tym zabiegiem bo nie chcial sie przy innych pytac..michal poszeld do niego do pokoju opowiedzial ja siedzialam z tesciowa w kuchni i gadalysmy Michal przychodzi mama sie pyta i jak tam ojciec zareagowal..a michal ..no powiedzial z epo co mi to z emnie zarazaa zyms.. ze przeciez moglbym Anie wyslac do brata jego ( notabene tego co stawia na piedestale) a Michal by wychowal jak swoje..nozesz kurwosci bedzie moja macica rozporzadzal ;/ ale to juz pomijam..jak mozna tak wlasnemu synowi powiedziec czy on nie pomyslal jak on sie poczul ;/"
przepraszam ze przeklejam ale juz nie che mi sie pisac jeszcze raz
mam bardzo inteligentego tescia ;P
Zajebiscie