Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:mik przełącz sobie na ten cykl Twój ciążowy, zjedź na dół, kliknij udostęonij wykres, skopiuj link i wklej do postu.
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Właśnie na tych starych nie ma udostępnij wykres tylko samo wydrukuj wykres:-( DUPA jakaś Czarna może a ja nie:-(
Źle patrzysz.. Jak masz swój obecny wykres to przy tytule, po prawej stronie masz taką strzałkę, kliknij ją i możesz wybrać, który cykl chcesz widzieć, kliknij w ciążowy i zrób tak jak mówiłam.
Asha powoli Nadziei nie mam na ten cykl, mąż strajkuje... Ale po owu wybieram się zrobić badania i do doktorka z wynikami -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jakich starych?
-
Sylwia87 wrote:Źle patrzysz.. Jak masz swój obecny wykres to przy tytule, po prawej stronie masz taką strzałkę, kliknij ją i możesz wybrać, który cykl chcesz widzieć, kliknij w ciążowy i zrób tak jak mówiłam.
Asha powoli Nadziei nie mam na ten cykl, mąż strajkuje... Ale po owu wybieram się zrobić badania i do doktorka z wynikami
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Źle patrzysz.. Jak masz swój obecny wykres to przy tytule, po prawej stronie masz taką strzałkę, kliknij ją i możesz wybrać, który cykl chcesz widzieć, kliknij w ciążowy i zrób tak jak mówiłam.
Asha powoli Nadziei nie mam na ten cykl, mąż strajkuje... Ale po owu wybieram się zrobić badania i do doktorka z wynikami
A ile czasu sie staracie itd? Jak sytuacja u was wyglada? -
Asha wrote:I co to za wykres jest, bo ja juz zapomnialam o czym mowilysmy hahahaha
-
Asha wrote:Wykres podobny jak cholera hahaha tez w szostym do gory poszala hahah, praktycznie identyczny og wyznaczenia owu hahaha
-
Cześć dziewczyny, ja trochę disiaj przeholowałam ze spankiem i w ogóle mam toche do ogarnięcia, więc długo z Wami nie zabawię. Widzę, że humory nie najgorsze Asha ładnie do góry po owu. Ja schodki, dzisiaj znowu 36,6. Mam nadzieje, że jutro podskoczy. Też mnie brzuch boli. A jak się skichałam to tak zakłuło, że się zwinęłam haha
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Oby!
Asha wrote:A ile czasu sie staracie itd? Jak sytuacja u was wyglada?
Staramy się drugi cykl, mam za wysoką prolaktyne, za niski progesteron i takie tam
Asha wrote:Widze tez masz owu
Niby mam A czy była to się okażeAsha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Cześć dziewczyny, ja trochę disiaj przeholowałam ze spankiem i w ogóle mam toche do ogarnięcia, więc długo z Wami nie zabawię. Widzę, że humory nie najgorsze Asha ładnie do góry po owu. Ja schodki, dzisiaj znowu 36,6. Mam nadzieje, że jutro podskoczy. Też mnie brzuch boli. A jak się skichałam to tak zakłuło, że się zwinęłam haha
Wszystkie owu, wszystkie z bolem brzucha co za cholera jest??? Hahaha sie zgrywamy juz na maksa hahahahmik82 lubi tę wiadomość