Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:siknęłam po powrocie z pracy. może coś tam jest, ale tak blade że równie dobrze mogłam sobie uroić. dlatego ranny sik będzie lepszy
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Kobiecie w ciazy sie nie odmawia
błagam Kochana, jutro :* wiem, że się nie odmawia ale nie mam mocy. katar mnie wykańcza. jutro postaram się wysikać pozytyw!Cwalinka, Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:błagam Kochana, jutro :* wiem, że się nie odmawia ale nie mam mocy. katar mnie wykańcza. jutro postaram się wysikać pozytyw!
no to jutro rano czekam i ja, tylko sie postaraj kobieto
pochłaniam właśnie kolacje, która zamierzam poprawić lodami śmietankowymi
słucham przy tym jak glutek morduje mojaj matule podczas zasypiania, nie wiem skąd mu sie wzięło ale słysze tylko "o jezu, o jezu" hahahah no może bardziej jeziuAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no to jutro rano czekam i ja, tylko sie postaraj kobieto
pochłaniam właśnie kolacje, która zamierzam poprawić lodami śmietankowymi
słucham przy tym jak glutek morduje mojaj matule podczas zasypiania, nie wiem skąd mu sie wzięło ale słysze tylko "o jezu, o jezu" hahahah no może bardziej jeziu
Tez lody pocisnelam wlasnie hahah truskawkowe
Oj Glutek ten to jest slodziak
To jutro rano bedzie goraco -
Asha wrote:Tez lody pocisnelam wlasnie hahah truskawkowe
Oj Glutek ten to jest slodziak
To jutro rano bedzie goraco
truskawkowe były wczoraj
glutek teraz spiewa "panie janie panie janie"...zaraz musze tam wkroczyc bo predzej chyba babcia usnieRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:truskawkowe były wczoraj
glutek teraz spiewa "panie janie panie janie"...zaraz musze tam wkroczyc bo predzej chyba babcia usnie
Ja mialam czekoladowe wczoraj
To on juz gada smialo to polewke masz, fajny okres bo taki glosik ma fajnyIza75 lubi tę wiadomość