Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
tak juz po obiadku wzialm si z rana o 12 wstawilam zeberka o 13 byly gotowa e za ten czas zorbilam mloda kapiustke i ziemniaczki wiec o 13 obiad byl gotowy blam pierwsz aniz tesciowa
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj pospało mi się jeszcze bym pospała, ale wezmę się może jednak za naukę.
faceci to kretyni potwierdzam wkurzył mnie przed chwilą mój M. bo chciałam z nim pogadać że nie mam @ i że jutro myślałam testować, a on że za wcześnie i że się nakręcam tylko wsparcie genialne później on coś do mnie mówi czy odgrzeje mu obiad, phi. sam sobie odgrzej... ależ mnie zdenerwował dupek, dupek dupkowaty dupek
A czytałam że o snach coś było jak spałam miałam kiedyś taki sen że podczas niego miałam orgazm, a obudziłam się taka zmęczona jakbym to wszystko całą noc robiła serio xDAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
To cała ja hahaha norma u facetow .. moj na poczatku to wogole.. a po co ty testujesz ..pozniej wszedl w etap ze po sexiku na drugi dzien pytal sie czy jestem w ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:To cała ja hahaha norma u facetow .. moj na poczatku to wogole.. a po co ty testujesz ..pozniej wszedl w etap ze po sexiku na drugi dzien pytal sie czy jestem w ciazy
mój mnie już w ogóle nie pyta. chyba też uznał że ciąża nam nie grozi
to cała ja poczekaj z testem do jutra, w zwykle masakryczny poniedziałkowy poranek po siknięciu będziesz mieć banana na twarzy, bo tu serio fasolem zajeżdżajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:tak juz po obiadku wzialm si z rana o 12 wstawilam zeberka o 13 byly gotowa e za ten czas zorbilam mloda kapiustke i ziemniaczki wiec o 13 obiad byl gotowy blam pierwsz aniz tesciowa
ja od 13 lat nie mialam obiadu o tej godzinie, o 18 to tak ale tak wczesnie? z kurami ? HahahhaRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dzien dobry paniom. witaj to cala ja sorry ale trzeba cie jakos skrócić
asha jak tam twoje ciezarowe samopoczucie ??
Hey slonce, milo cie widziec...jak sie czujesz?
U mnie to samo, rzyg mi podchodzi caly czas hahahahhamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey slonce, milo cie widziec...jak sie czujesz?
U mnie to samo, rzyg mi podchodzi caly czas hahahahh
w skrócie czuje sie jakbym byla na ostatnich nogach
boli mnie juz krocze i pachwiny. nie moge wylezec w nocy bo miednica mi sie buntuje. poza tym z nosa cieknie, kaszel meczy i jutro mam gina. chyba tyle -
Cwalinka wrote:Witam popoludniowo
Bylismy rodzinnie głosować. Teraz maz bawi się w piwnicy a ja odpoczywam.
Co do testow to moj mnie nigdy nir pytał. Chyba zawsze byl obok tego.
Aniu mam pytanie czy kolor nasienia ma związek z plodnoscia?