Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:nie ale jakos nie umiem podjac tej decyzji poki by mnie cos nie zmusilo.. lubie mieszkac tu gdziemieszkam .. tu jest moaj rodzina.. i jakos tej bariery poki co nie jestem w stanie przekroczyc.. jestem jedynaczka.. mama bedzie wymagala opieki .. tata tez.. nie wiem noo na ta chwile.. nie moglabym
No to zycze ci zebys nie musialaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha eiesz ja troche cieple kluchy jestem
wiadomo kolorowo nie jest ..ale nie jest mi zle..mam przy sobie rodzine.. prace mamy ..wiec nie widze poki co sensu wyjezdzac zostawiac tego wszytskiego .. Michał spełnia sie zawodowo ja tez.. moze nie zarabiamy kokosow.. ale mysle ze tot ez kwestia czaus jak sie rozwiniemy .. -
Ania_84 wrote:Asha eiesz ja troche cieple kluchy jestem
wiadomo kolorowo nie jest ..ale nie jest mi zle..mam przy sobie rodzine.. prace mamy ..wiec nie widze poki co sensu wyjezdzac zostawiac tego wszytskiego .. Michał spełnia sie zawodowo ja tez.. moze nie zarabiamy kokosow.. ale mysle ze tot ez kwestia czaus jak sie rozwiniemy ..
Najwazniejsze ze siebie macie kochana reszta jest albo nie maAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No toz mowie ze Dotik tez ty w ciazy czy co:-D
w twoim poscie ;P edytowalas nooo
w ciazy na pewno nie jestem -
to cała Ja89 wrote:ja uciekam później się pojawię, chyba się zdrzemnę troszkę :]
Miłego dnia! i dziękuję za rozmowę! olbrzymie wsparcie -
Asha wrote:Taki trick
Cwalinka lubi tę wiadomość