Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Co do pracy marzeń jestem elastyczna mogę nawet w sklepie pracować ale chodzi o normalne warunki pełen etat, umowę, obowiązki na miarę czasu pracy i szacunek tego że człowiek stara się i dobrze pracuje.
Obecnie na pół etatu pracuje na umowie o zastępstwo a mam obowiązków jak na dwa etaty. W pracy jestem 4h dziennie a wymagają ode mnie cudów i wianków
Jak to w pl -
Asha niestety ale tu doswiadczenie czesto jest nie wazne a raczej masz duze dosiwadczenie to bedziesz za dzuo chciala kasy .. wiec nie..
tak samo ile razy mailam tak ze skaldalam do sklepu ..i co .. a am pani wyksztalcenie wyzsze to niech pani szuka lepszej pracy bo ze sklepu szybko pani zrezygnuje.. po co mam rezygnowac skoro rok szuaklam pracy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Asha niestety ale tu doswiadczenie czesto jest nie wazne a raczej masz duze dosiwadczenie to bedziesz za dzuo chciala kasy .. wiec nie..
tak samo ile razy mailam tak ze skaldalam do sklepu ..i co .. a am pani wyksztalcenie wyzsze to niech pani szuka lepszej pracy bo ze sklepu szybko pani zrezygnuje.. po co mam rezygnowac skoro rok szuaklam pracy.. -
Ania_84 wrote:Asha niestety ale tu doswiadczenie czesto jest nie wazne a raczej masz duze dosiwadczenie to bedziesz za dzuo chciala kasy .. wiec nie..
tak samo ile razy mailam tak ze skaldalam do sklepu ..i co .. a am pani wyksztalcenie wyzsze to niech pani szuka lepszej pracy bo ze sklepu szybko pani zrezygnuje.. po co mam rezygnowac skoro rok szuaklam pracy..
Oni maja nasrane w tym pl naprawde -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Fajnie byłam w zeszłym roku w Szkocji na wakacje za pracą - fajnie tam na wyspach jest. Ale nie wiem czy na stałe bym chciała mieszkać tak daleko od przyjaciół i rodziny. Chociaż w życiu różnie może się potoczyć.
Ja juz tu jestem 12 lat, tutaj sie czuje bardziej w domu niz w pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A to musi byc tragicznie zeby chciec wyjechac?
Redhotka lubi tę wiadomość