Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Co do zeberek to ja robie zalewe z sosu sojowego jasnego, dodaje ketchu slodki, musztarde, cukier, cytryne i miod i to tak lezy w tym ze 2 h a potem to w piekarniku z 1,5 h na 180/ 200 stopni
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:ja sobie nastawiam przypomnienie na proszki bo ten nie pamietam zeby wziac zwlaszcza rano
lecytyna by sie przydal teraz michal to powiedzial ze bedzie mnie pilnowal i mowil lykaj tabsa przy mnei -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Okey no tylko się zastanawiam kiedy jutro test zrobię, rano mam egzamin, do domu wrócę pewnie koło 15-1,czy popołudniu jest sens robić czy najlepiej rano we wtorek? Jak uważacie? kurcze to już będzie kolejny dzień czekania
Juz popoludniu powinien ci wyjsc, wiec nie ma znaczenia o ktorej, tylko sikow nazbieraj troche -
Asha wrote:To wymozdz cos kochana...a sklepu nie masz?
-
Ania_84 wrote:wies zja pamietam..bo mam zawsze przy łózku.. a ma tak we bistrolu mam 10 tabl po 2 obok siebei wiec widze rano wieczorem..ale ni cholery nie moge sobie przypomniec czy wzielam.. ;/ przez tego pacana jak mnie znerrwil o to HSG .. jakos sie zetsresowalam.. i no wiesz.. zapomonialam
lecytyna by sie przydal teraz michal to powiedzial ze bedzie mnie pilnowal i mowil lykaj tabsa przy mnei
Teraz to juz nic nie poradzisz...wiec sie nie stresuj bierz na bierzaco i tyle -
cocacole mam
pozniej zwleke sie na glosowanie..
a tak wogole.. doatalam oferte pracy we wtorek ide na rozmowe..
a moj dotychczasowy klient .. ci ktory raz zrezygnowali .. bo niby za duzo mi placicli.. tera prosza sie zebym im wpisala clay 2009 rok .. bo NFZ zakewstionowal imswiadczenia.. jakis koles narobil im burdelu ;/ no iteraz maja ultimatum albo na nowo wpisza caly rok.. i rozlicza go zgodnei z tym co jest w rejestrach albo starta kontraktu... no i teraz mam sie zastanwoi c do jutroa czy sie podejme .. i kile bym za to chciala..oczywiscie teraz to doceniaja z ejestem solidna, terminaowa i wogole bo te lata ktore ja rozliczalam to sa glancus cyccys..a bylo 4 lata tore ja rozliczalam kontrolowane .Redhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:cocacole mam
pozniej zwleke sie na glosowanie..
a tak wogole.. doatalam oferte pracy we wtorek ide na rozmowe..
a moj dotychczasowy klient .. ci ktory raz zrezygnowali .. bo niby za duzo mi placicli.. tera prosza sie zebym im wpisala clay 2009 rok .. bo NFZ zakewstionowal imswiadczenia.. jakis koles narobil im burdelu ;/ no iteraz maja ultimatum albo na nowo wpisza caly rok.. i rozlicza go zgodnei z tym co jest w rejestrach albo starta kontraktu... no i teraz mam sie zastanwoi c do jutroa czy sie podejme .. i kile bym za to chciala..oczywiscie teraz to doceniaja z ejestem solidna, terminaowa i wogole bo te lata ktore ja rozliczalam to sa glancus cyccys..a bylo 4 lata tore ja rozliczalam kontrolowane .
Ty to sie masz z nimi, caly czas jakas jazda
A co za praca? -
Nooo ale teoretycznie niby 3 miechy bede miala niezlej jazdy .. a moge nawet od nich wycagnac okolo 18 tys .. za wpisanie caleg roku..wiec wiesz.. przydalo by sie przy IUI i wogole..
a ta praca to otwieraja oddzial szkola policealna.. potrzebuja osoby ktora bedzie rekrutoala uczniów.. samodzielne stanowisko nikt by mi snie siedzial na glowie..a jakby szkola ruszylaod wrzesnia to stanowisko kierownika szkolyAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nooo ale teoretycznie niby 3 miechy bede miala niezlej jazdy .. a moge nawet od nich wycagnac okolo 18 tys .. za wpisanie caleg roku..wiec wiesz.. przydalo by sie przy IUI i wogole..
a ta praca to otwieraja oddzial szkola policealna.. potrzebuja osoby ktora bedzie rekrutoala uczniów.. samodzielne stanowisko nikt by mi snie siedzial na glowie..a jakby szkola ruszylaod wrzesnia to stanowisko kierownika szkoly
No to git to powodzenia kochana i trzymam kciukiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny