Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Wiecie co nudzi mi sie, maz spi dziecko o dziwo tez standardowo przynajmniej od 1,5 godziny bylaby na nogach, znajomi spia, tylko ja od 2 godzin na nogach porazka
No moj tez spi, bo mojego ojca w nocy odbieral, kupe zarcia przywiozl z pl na ktore ja patrezc nie moge hahahah -
nick nieaktualnyMoj poszedl wcześniej spac niz ja, wczoraj znajomi do nas wpadli, byl gril i piwko i teraz siedze przed tv,
Wiesz moja siostra do 12tc to przy kompie nawet siedziec nie mogla bo zapach pracującego komputera powodowal mdlosci.
Ja w ciazy z jowi to nawet nie wiedzialam co to mdlosci -
Cwalinka wrote:Moj poszedl wcześniej spac niz ja, wczoraj znajomi do nas wpadli, byl gril i piwko i teraz siedze przed tv,
Wiesz moja siostra do 12tc to przy kompie nawet siedziec nie mogla bo zapach pracującego komputera powodowal mdlosci.
Ja w ciazy z jowi to nawet nie wiedzialam co to mdlosci
Ja mam ipada wiec mi nie smierdzi tylko mi zaczyna migac i mi sie w glowie zaczyna krecic jak dluzej pisze ja z Kuba tez nie wiedzialam ...nie zauwazylam ze w ciazy jestem do porodu oj sie czlowiek starzeje ot co dopadnie cie teraz zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:37
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa studiuje resocjalizację mój M. też spał niedawno wstał, mieliśmy się do kościoła wybrać, ale na dworze zimno, mokro i ja jakoś sie słabo poczułam
Głowa mnie zaczęła boleć, strasznie zmęczona sie poczułam.
M. naszykował mi królewskie łóżko w sypialni, przykrył kocykiem i powiedział że będzie mi herbatki przynosił i zapytał czy może bym sobie dzisiaj nie odpuściła "latanie" . Zgodziłam się i dzisiaj wyjątkowo poleżę i wypocznę. popiszę z Wami i pouczę się chociaż troszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:miałam taki pomysł, ale on pewnie powie żebym zaczekała i że się zbytnio nakręcam - ja już go znam
Śniadanie do łóżka u mnie podane właśnie było dwa jajka na miękko żytni chleb i kawa zbożowa pasek gorzkiej czekolady mniam
Omg..... nie ma mowy ze takie sniadanie bym przelknela raz ze jajek nie mozna dwa ze na sama mysl mi podchodzi hahahahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zawsze o tej samej godzinie mierzysz temp?
Jajka na miekko sa zabronione ze wzgledu na ryzyko salmonelli, sery z niepasteryzowanego mleka, mieta polna i napewno cos jeszcze hhha o czym ja nie wiem
A i mieso niedogotowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:07