Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytrzy miesiące, za pierwszym razem coś było, jak to powiedział ginekolog, ale niestety we wczesnym stadium ciąża nie utrzymała się.
Nawet wtedy nie przypuszczałam że mogło się udać, miałam wtedy dużo stresu w pracy, oj bardzo intensywnego, później spóźniał mi się okres był wynik pozytywny, po czterech dniach dostałam krwawienia później lekarz powiedział że nie utrzymała się ta ciąża.
Temperaturki mam na aplikacji kurcze w telefonie później przepisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodejrzewał że to może przez ten stres, no i ja pracuje fizycznie w sklepie, nie raz coś się cieżkiego dźwignie i tak ogólnie dla zdrowia i komfortu psychicznego tam nie jest zbyt dobrze. Ale po tym zaczełam inaczej troche się zachowywać, jestem ostrożniejsza, stresu nie pokonam czasem, ale mogę wrzucić sobie na luz, nie przejmować sie sprawami na które wpływu nie mam :]
Poczekam spokojnie kilka dni zobaczymy. Fajnie by było jak by się udało.
Tak zastanawiam się wczoraj czułam takie kucie w podbrzuszu troszkę, delikatne ale hm... to nie jest tak jak ja zazwyczaj miałam przed @.
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Cwalinka - nie dziękuję
Właśnie nic mi nie dał, powiedział bym znalazła wiecej czasu dla siebie i odpoczywała trochę.
W sumie trochę racji miał, żyłam na takich obrotach że to mogło się przyczynić.
No moze o zwolnieniu musisz pomyslec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny