Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:tak to powinno działać tak, że fasol wciąga nadprogramowe kg i promienieje się matczynym blaskiem
sie nie orientuje ale do pewnego stopnia napewno bo te " duze kobiety" jak sa w ciazy to po nich zazwyczaj nawet nie widac ze sa bo jedno wchodzi w drugie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Hej dziewczyny witam Was serdecznie szukam gdzieś uspokojenia dla moich myśli. I tak Pomyślałam że do Was zajrzę tutaj miałam dzisiaj dostać @ a się nie pojawia, teraz rozmyślam czy może się udało a Wam jak niedziela się rozpoczeła?
Witaj...a test robilas?
A my to jak widzisz juz na nogach spac nie mozemy ja akurat bo mnie mdli od rana -
nick nieaktualnynie robiłam jeszcze jakoś nawet nad tym się nie zastanawiałam, miałam na głowie pisanie magisterki i tak jakoś nie myślałam o @. a dzisiaj patrze termin jest zazwyczaj z rana przychodziła albo w nocy. a tu nic. Tak myślę że w ogóle jakiś objawów na @ też nie miałam, mierzę temperaturę regularnie temperaturę już od kilkunastu dni powyżej 37 dopiero teraz z sumowałam fakty. Z dolegliwości PMS, jedynie od dwóch dni piersi bolą nieco, głowa mnie boli i tak to chyba nic więcej. Nie chcę sie też nakręcać ale zaczełam sie zastanawiać.
śliczny Twój paseczek w opisie )
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:nie robiłam jeszcze jakoś nawet nad tym się nie zastanawiałam, miałam na głowie pisanie magisterki i tak jakoś nie myślałam o @. a dzisiaj patrze termin jest zazwyczaj z rana przychodziła albo w nocy. a tu nic. Tak myślę że w ogóle jakiś objawów na @ też nie miałam, mierzę temperaturę regularnie temperaturę już od kilkunastu dni powyżej 37 dopiero teraz z sumowałam fakty. Z dolegliwości PMS, jedynie od dwóch dni piersi bolą nieco, głowa mnie boli i tak to chyba nic więcej. Nie chcę sie też nakręcać ale zaczełam sie zastanawiać.
śliczny Twój paseczek w opisie )
A mozesz temp swoje wstawic swoje tutaj na wykres? Zebysmy widzialy
To trzymam kciuki kochana