Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
w sumie możliwe że ma za mało miejsca kupię mu większe lokum z podlewaniem raczej nie przesadzam, bardziej w drugą stronę...ale kto go tam wie.
mik ja depresji dostaję już. nie mam na nic miejsca, wszystko wypełnione po brzegi, taki metraż na 3 osobową rodzinę nie jest dobry ale lokalizacja zajebista no i cena jak na wwa dobra, więc mieszkamy. może w 2035 jak zafafasoluję to poszukamy czegoś większegoAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:w sumie możliwe że ma za mało miejsca kupię mu większe lokum z podlewaniem raczej nie przesadzam, bardziej w drugą stronę...ale kto go tam wie.
mik ja depresji dostaję już. nie mam na nic miejsca, wszystko wypełnione po brzegi, taki metraż na 3 osobową rodzinę nie jest dobry ale lokalizacja zajebista no i cena jak na wwa dobra, więc mieszkamy. może w 2035 jak zafafasoluję to poszukamy czegoś większegoAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:w sumie możliwe że ma za mało miejsca kupię mu większe lokum z podlewaniem raczej nie przesadzam, bardziej w drugą stronę...ale kto go tam wie.
mik ja depresji dostaję już. nie mam na nic miejsca, wszystko wypełnione po brzegi, taki metraż na 3 osobową rodzinę nie jest dobry ale lokalizacja zajebista no i cena jak na wwa dobra, więc mieszkamy. może w 2035 jak zafafasoluję to poszukamy czegoś większego
Kurwa mac 2035 -
Mikus pytalam sie mamy bo mala ten sam problem.. zraszaj go zwykla woda... przedziorek lubi suche miejsca... wiec musisz troche wilgoci mu zapewnic.. duzo go zrasza..moja mam tak go sie pozbyla tyle ze kwiatek dopeiro na nastepny rok sie odbil
a tak wogole to dzin dybrymik82 lubi tę wiadomość
-
Dotik jakie 2035 to ja bez plemnikow mam zamiar w 2016 roku chodzic z brzuchem
Redhotka, dotik, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Cześć laski! Widzę, że większość z nas ma taaaki metraż, że hoho! My to normalnie do siebie musimy dzwonić, jak jedno pójdzie do drugiego skrzydła...
burżujstwo! ja robiąc obiad słyszę co robi w łazience mój nieślubny to są dopiero atrakcje.
ps. Cześć Ania, część Redhotkamik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:burżujstwo! ja robiąc obiad słyszę co robi w łazience mój nieślubny to są dopiero atrakcje.
ps. Cześć Ania, część Redhotka
Hahah ja nie slysze jak w kuchni jestem, za to jak spie a on jest w kiblu to jakby mi ktos glowe do szamba wsadzil hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny