Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Acha
tak kurcze jest, niektórym się udało hop siup a inni musza wyczekiwać
A miałaś swoją ciąże jakoś wspomaganą? przez lekarza jakimiś lekami, monitoringiem?
Nie, ja mieszkam w uk, tutaj nic nie robia, juz sobie dalismy spokoj ze wszystkim praktycznie i ze staraniami tez i czekalismy na ivf i przed samym ivf zaszlam naturalnie -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Acha, a widzisz, często tak jest człowiek odpuszcza, już daje sobie na luz, nie spina się i mała fasolka
Naprawdę cieszę się że Ci się udało )
A jakie miałaś takie pierwsze objawy jak podejrzewałaś że się udało?
Dzieki slonce
W sumie to nie podejrzewalam...nic mi nie bylo wogole....test zrobilam bardziej dla jaj bo dlugo nie robilam..jedyne co mi dalo do myslenia to ksztalt mojego brzucha sie zmienil...zrobil sie wklesly...tak jakby cos go ciagnelo od srodka....i krew mi z nosa leciala ..nic poza tym....jeszcze tydzien po @ zupelnie nic mi nie bylo poza bolami brzucha jak na @ caly czas chodzilam sprawdzalam czy nie dostalam @ -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:optymistycznie mnie nastawiła Twoja wypowiedź A po za obecnymi mdłościami jak się czujesz?
Brzuch mnie nie boli juz teraz , tylko czasami jajnik ciagna ale to nic w porownaniu z tym co na poczatku....mdlosci i zgaga sa najgorsze teraz, gazy i zatwrdzenie, no piesri zaczely bolec hahahah troche tego jest juz -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:hehe a to dopiero początek ciekawe czy będzie dziewczynka czy chłopczyk
No poczatek dopiero ale jak to mowia poczatki sa najtrudniejsze hahhah mi sie wydaje ze chlopak bedzie, tzn tak czuje, w pierwszej ciazy moje przeczucia sie sprawdzily...zobaczymy
A ty co bys chciala? To twoje pierwsze? -
nick nieaktualnyJa bym chciała najbardziej dwoje na raz mówi się że co drugie pokolenie są bliźniaki, mój tato miał takie właśnie rodzeństwo braciszka i siostrzyczkę. Zawsze z siostrą się śmiałyśmy że na jedna z nas może "paść" genetyka po rodzinie ze strony taty
A tak szczerze ja bym wolała chyba chłopczyka a później kiedyś dziewczynkę. Starszy brat to zawsze starszy bratAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak pierwsze, jesteśmy po ślubie już 2,5 roku, ale na początku mieszkaliśmy u teściów, szukaliśmy pracy, jak się już wyprowadziliśmy i ustabilizowaliśmy stwierdziliśmy że brakuje Nam czegoś w domu jeszcze małej rozkrzyczanej istotki
Asha lubi tę wiadomość
-
to cała Ja89 wrote:Ja bym chciała najbardziej dwoje na raz mówi się że co drugie pokolenie są bliźniaki, mój tato miał takie właśnie rodzeństwo braciszka i siostrzyczkę. Zawsze z siostrą się śmiałyśmy że na jedna z nas może "paść" genetyka po rodzinie ze strony taty
A tak szczerze ja bym wolała chyba chłopczyka a później kiedyś dziewczynkę. Starszy brat to zawsze starszy brat
No ja tez mam blizniaki w rodzinie i mialam nadzieje ze mi sie trafia ale chyba nie wyjdzie
Tez zawsze chcialam miec starszego brata takze plan jest dobry z tym chlopcem ...tyle ze ja to juz za stara jestem hahhaha -
to cała Ja89 wrote:tak pierwsze, jesteśmy po ślubie już 2,5 roku, ale na początku mieszkaliśmy u teściów, szukaliśmy pracy, jak się już wyprowadziliśmy i ustabilizowaliśmy stwierdziliśmy że brakuje Nam czegoś w domu jeszcze małej rozkrzyczanej istotki
No to piknie , moze alurat sie udalo -
nick nieaktualnye tam za stara nie pisz tak wczoraj jak czytałam mojemu M. artykuł o 65 letniej Niemce która urodziła czworaczki prawie zachłysnął się obiadem hehhehe
Jak się zdecydowaliśmy starać na poważnie, zaczęłam bardziej obserwować siebie, na początku myślałam że łatwiej będzie zajść, ale trzeba do tego spokoju i cierpliwości
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:e tam za stara nie pisz tak wczoraj jak czytałam mojemu M. artykuł o 65 letniej Niemce która urodziła czworaczki prawie zachłysnął się obiadem hehhehe
Jak się zdecydowaliśmy starać na poważnie, zaczęłam bardziej obserwować siebie, na początku myślałam że łatwiej będzie zajść, ale trzeba do tego spokoju i cierpliwości
Nie...po 40 to juz nie ma sie takiej cierpliwosci
Ty jeszcze masz czas molda jestes, w moim wieku to i zdrowie nie to i cierpliowosc inna -
to cała Ja89 wrote:Ja też zawsze chciałam mieć brata dlatego taki scenariusz najbardziej mi by odpowiadał a że u mojego M w rodzinie więcej chłopaków niż dziewczyn także szanse są
I
To rob te testy i zaraz sie dowiemyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny