Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane witam sie z kawka ..aaa pospałam sobei
Witam nowa twarzyczke trzymam kciuki za testa..
uff najpierw musialam nadrobic te kilka stron
Asha jak sie czujesz
gdzie reszte dziewczyn
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 - Cześć! i nie dziękuje.
Codziennie około 5 rano mierzę. Nawet jak nie wstaje do pracy to i tak sie o tej porze budzę więc wydaje mi się wiarygodne. Termometr też ciągle ten sam, ciągle w pochwie mierzę temperaturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:16
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny help
ktora zna fajny przepis na Żeberka
bo robie mlode ziemniackzi i mloda kapustke i chcialam jakies kotlety ale patrze zonk.nie mam piersi z kuraka i mam tylko mieska na rosolki porcje z wiejskich i zeberka
wiec teraz kmniene
to cała ja z takim wykresm wczoraj bym kupila testa i nie wytrzymałaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://durszlak.pl/przepisy-kulinarne/pyszne-zeberka tu jest sporo fajnych przepisów, jak nie mam pomysłu często z tej strony korzystam
Serio? Ania_84 myślisz że coś się tam dobrego dzieje?
Kurcze ostatnio było tak blisko teraz, sama nie wiem jak się do tego nastawiać.
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane witam sie z kawka ..aaa pospałam sobei
Witam nowa twarzyczke trzymam kciuki za testa..
uff najpierw musialam nadrobic te kilka stron
Asha jak sie czujesz
gdzie reszte dziewczyn
Hey kochana...jak zwykle hahahah ciazowo
A laseczki weekenduja
A ty jak tam? -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:dziewczyny help
ktora zna fajny przepis na Żeberka
bo robie mlode ziemniackzi i mloda kapustke i chcialam jakies kotlety ale patrze zonk.nie mam piersi z kuraka i mam tylko mieska na rosolki porcje z wiejskich i zeberka
wiec teraz kmniene
to cała ja z takim wykresm wczoraj bym kupila testa i nie wytrzymała
No ja tez bo juz 15 dpo jesli owu byla w 16 dc a jak wczesniej to juz wogoleAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:http://durszlak.pl/przepisy-kulinarne/pyszne-zeberka tu jest sporo fajnych przepisów, jak nie mam pomysłu często z tej strony korzystam
Serio? Ania_84 myślisz że coś się tam dobrego dzieje?
Kurcze ostatnio było tak blisko teraz, sama nie wiem jak się do tego nastawiać.
Dzieki za raz lookne
wiesz jelsi owu teoretycznie jest tego dnia co wyznaczylo.. no ot duzo moze na to wskazywac...ilo dniowe namasz cykle zazwyczaj ??
Asha ogólnie dobrze ..choc troche mialam wczoraj stracha .. bo nie iwem mam luke w pamieci i nie wiemczy bralam lekiw piatek rano i wieczorem..i bałąm sie czy nic sie nie bedzie dzialo jak cos wiec spedziłąm dzien u mamy bo Michał byl u klienta ..
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dzieki za raz lookne
wiesz jelsi owu teoretycznie jest tego dnia co wyznaczylo.. no ot duzo moze na to wskazywac...ilo dniowe namasz cykle zazwyczaj ??
Asha ogólnie dobrze ..choc troche mialam wczoraj stracha .. bo nie iwem mam luke w pamieci i nie wiemczy bralam lekiw piatek rano i wieczorem..i bałąm sie czy nic sie nie bedzie dzialo jak cos wiec spedziłąm dzien u mamy bo Michał byl u klienta ..
ja sobie nastawiam przypomnienie na proszki bo ten nie pamietam zeby wziac zwlaszcza ranoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny