Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no mam nadzieje ..choc moj malzonek to wiesz.. nie bardzo chce zebym szla do tej pracy .. bo jak to okreslil.. za duzo i tak juz pracuej.. i wogoel ale prawda jest taka nie jest to praca meczaca.. pilnowanie ulotkowiczow, rekrutaca..szczegolnie ze w szkole pracowalam
choc on bardziej jest nastawiony negatywnei do tych lekarzy .. i mowi ze po co mam sie tsresowac.... a jakbysmy pochodzili do IUI to wogole.. bede ciagle w stresie.. i po czesci ma racje ..
To cała ja dzieki juz buszuje .. troche mi trudno pisac bo Kami mi lezy na rekach LD wiec wybaczcie za bledy -
to cała Ja89 wrote:Oczywiście!
Asha mam nadzieje ze trzymasz II krechy dla mnieto cała Ja89, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no mam nadzieje ..choc moj malzonek to wiesz.. nie bardzo chce zebym szla do tej pracy .. bo jak to okreslil.. za duzo i tak juz pracuej.. i wogoel ale prawda jest taka nie jest to praca meczaca.. pilnowanie ulotkowiczow, rekrutaca..szczegolnie ze w szkole pracowalam
choc on bardziej jest nastawiony negatywnei do tych lekarzy .. i mowi ze po co mam sie tsresowac.... a jakbysmy pochodzili do IUI to wogole.. bede ciagle w stresie.. i po czesci ma racje ..
To cała ja dzieki juz buszuje .. troche mi trudno pisac bo Kami mi lezy na rekach LD wiec wybaczcie za bledy
No to moze przemysl i watro z jednej zrezygnowac -
to cała Ja89 wrote:Ja już od dwóch miesięcy poszukuje czegoś nowego, bo obecnie praca to jest jeden wielki bałagan, przerzucanie obowiązków i winy nawzajem z siebie, bez jakiegokolwiek sensu
ja pracy szukalam okolo2 lat ..ale w miedzy czasie zlaozylam dzialanosc..bo mialam sporo zlecen takich na miesiac dwa.. pozniej wyklarowalosie to troche..a ze pracodawcy nie chcieli placic zusu .. wiec generlanie bylo im na reke ze mam dzialnosc ;/ -
nick nieaktualnyBłędów nie widać najważniejszy sens wyłapać się da:D
Ja w Polsce mieszkam, jeszcze na Lubelszczyźnie to z pracą ciężko. Ale mam lepsze nastawienie zaraz obrona i się coś innego może uda gdzieś dostać
Tak jak pisałam już, po tym, jak pierwsza ciąża mi sie tak szybko zakończyła zrozumiałam wiele ze ta praca nie warta tych nerwów i przejmowania się, są rzeczy ważne i ważniejsze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to moze przemysl i watro z jednej zrezygnowac
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Błędów nie widać najważniejszy sens wyłapać się da:D
Ja w Polsce mieszkam, jeszcze na Lubelszczyźnie to z pracą ciężko. Ale mam lepsze nastawienie zaraz obrona i się coś innego może uda gdzieś dostać
Tak jak pisałam już, po tym, jak pierwsza ciąża mi sie tak szybko zakończyła zrozumiałam wiele ze ta praca nie warta tych nerwów i przejmowania się, są rzeczy ważne i ważniejsze
Ja tez jestem z lubelszczyzny skad jestes ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Błędów nie widać najważniejszy sens wyłapać się da:D
ja niestety sie przekonalam ze studia nie wiele mi daly .. jestem fizykiem/ informatykiem.. nauczycielem..bo mam uprawnienia..
moj maz.. po ym jek zrezygnowal z pracy co wyslal cv to mial odp.. ja .. ra zna 3 miechy ;/
niestety o prace jest trudno.. pracodawcy wykorzystuja na maxa.. i o tyle o ile wczesniej pracoawca sie prosil zebys przyszla do pracy to teraz my msuimy sie prosic zeby choc przeczytali cv ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do pracy marzeń jestem elastyczna mogę nawet w sklepie pracować ale chodzi o normalne warunki pełen etat, umowę, obowiązki na miarę czasu pracy i szacunek tego że człowiek stara się i dobrze pracuje.
Obecnie na pół etatu pracuje na umowie o zastępstwo a mam obowiązków jak na dwa etaty. W pracy jestem 4h dziennie a wymagają ode mnie cudów i wianków -
Ania_84 wrote:trzymam kciuki za prace marzen
ja niestety sie przekonalam ze studia nie wiele mi daly .. jestem fizykiem/ informatykiem.. nauczycielem..bo mam uprawnienia..
moj maz.. po ym jek zrezygnowal z pracy co wyslal cv to mial odp.. ja .. ra zna 3 miechy ;/
niestety o prace jest trudno.. pracodawcy wykorzystuja na maxa.. i o tyle o ile wczesniej pracoawca sie prosil zebys przyszla do pracy to teraz my msuimy sie prosic zeby choc przeczytali cv ;/
Nadrabiasz doswiadczeniem kochana