Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a ci powiem ze kiedys jak wywalil z grubej to kurwa dostalam w centralnie w oko. do tej pory sie zastanawiam jak to sie stalo bo w zadna dziure nie zagladalam .
tak sie zastanawiam skoro w ciaze sie zachodzi kiedy sie nie chce starac to jak ja juz urodze to mam zyc w abstynencji zeby wiecej nie zajsc ?? antyki nie wchodza w gre, gumki tez wiec co ??
Hahahha a spirala? -
Cwalinka wrote:Witam popoludniowo
Bylismy rodzinnie głosować. Teraz maz bawi się w piwnicy a ja odpoczywam.
Co do testow to moj mnie nigdy nir pytał. Chyba zawsze byl obok tego.
Aniu mam pytanie czy kolor nasienia ma związek z plodnoscia?
tak samo jak i zapach
jednak sa pewne opisy nasienia ktore moze miec mala zawratosc plemnikow..badz wogole ich nie byc.. nasienie jest wtedy przezroczyste jak owda.. szybko sie uplynnia ..
przy jakis stanach zapalnych moze byc zółtawe, galaretowate.. ze tak powiem.. trudniej sie uplynnia..
jednak sam wyglad nasienia nie moze okreslic jednoznacznie .moze dac znak.. ze ewentualnie cos jest nie tak -
Ania_84 wrote:Kochana kolor nasiena barzdzo czesto jest zalezny od diety..
tak samo jak i zapach
jednak sa pewne opisy nasienia ktore moze miec mala zawratosc plemnikow..badz wogole ich nie byc.. nasienie jest wtedy przezroczyste jak owda.. szybko sie uplynnia ..
przy jakis stanach zapalnych moze byc zółtawe, galaretowate.. ze tak powiem.. trudniej sie uplynnia..
jednak sam wyglad nasienia nie moze okreslic jednoznacznie .moze dac znak.. ze ewentualnie cos jest nie tak
-
Ania_84 wrote:Kochana kolor nasiena barzdzo czesto jest zalezny od diety..
tak samo jak i zapach
jednak sam wyglad nasienia nie moze okreslic jednoznacznie .moze dac znak.. ze ewentualnie cos jest nie tak
Bardzo prosze bez tych opisowamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kochana kolor nasiena barzdzo czesto jest zalezny od diety..
tak samo jak i zapach
jednak sam wyglad nasienia nie moze okreslic jednoznacznie .moze dac znak.. ze ewentualnie cos jest nie tak -
nick nieaktualnyWątek oczywiście źle sie wyraziłam
Co do metod zapobiegajacych ciąży ja dwa lata stosowalam z M. Przerywany albo tak patrzyłam mniej wiec w kalendarzyk i jakoś sie nie przydarzyło. Co do antykoncepcji jakoś nie jest przekonanaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny