Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Hm... Ciekawe jak armia mojego jak sie okaże ze jestem w ciazy bedzie pewnie próbował sie wykręcił od lekarza. Ale i tak go tam zaciagne na sile kobiecą perswazją
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mysli biedny ze mu meskosci ubedzie jak sie okaze ze ma problem ??
-
Cwalinka wrote:Ojj aniu chyba nie znasz mojego jak to n sie uprze to nie ma bata. Probowalam go przekonac ale niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 17:50
-
Cwalinka wrote:Dokładnie tak. On zdaje sobie ze ma problem. Dwa lata temu mial badanie. Wyniki byly kiepskie lekarz i do razu nas na in vitro chcial wysłać. Pol roku temu bylismy u innego i piwiedzial ze to za malo dokładne badanie i trzeba powtórzyć. Ale on sie zablokowal i koniec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehhh kochana.. wiesz co jak ci kiedys powie ze pewnie bys od niego odeszlajakby wyszlo co snie tak tosie go zapytaj czy on by odszedl od ciebei gdzybys nie mogla miec dziecka ?? nie wiem ze faceci maja tak pojebane myslenia.. mo tez jak sie okazalo ze ni ma plemnikow..tez gadal rozne glupie pierdoly .. ael widzialam ze im bardziej go zapewnialam ze nie odejde ze go kocham tym bardziej piperzyl glpoty jak potlucozny .. w koncu zapytalam sie go co by w takiej sytuacji zrobil.. odp ze by mnie nie zostawil..b o sa inne mozliwosci badz mozemy swtorzyc wspaniale malzenstwo bez dziecka...zapytal sie dlaczego sie zapytalam.. wiec mu powiedzialam ze znalazl odp na pytanie ktore mi zadaje.. raz go tak opierdolilam ze sam mnei przepraszal chyba przez miesiac
faceci to specyficzny twor.. ale trzeba im przemaiwac do rozsadku ze to nie jest tylko kwestia plodnosci .. ale etz i zdrowia mezczyzny .. masz dobra karte "przetargowa'
zapytaj sie go co jelsi cos sie u niego dzieje zdrowotnego czy spojrzy prosto w oczy dziecku i powie ze przez swoja dume .. zawalil swoje zdrowie ?? wiem ze to temat abstrakcyjny... ale na mojego najbardziej to podzialalo.. jego zdrowieRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój to jak mu powiem że powinien się przebadać, bo nigdy nie był, nie robił badań najpierw powiedział że nie ma mowy. Dopiero gdy zaczeliśmy rozmawiać o dziecku, zmądrzał i sam się zapisał, przez tydzień się zapisywał, codziennie zostawiałam mu kartkę "zapisz sie do lekarza" w końcu to zrobić teraz tylko czekać na realizację wizyty :]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy przed ślubem rozmawialiśmy o takich skrajnych sytuacjach, pamietam kupiliśmy wino i siedzieliśmy w ogrodzie i gadaliśmy całą noc. To on bardziej sie obawiał że bym go zostawiła gdyby nie mógł mieć dzieci, a on zapewniał mnie że nigdy mnie nie zostawi, nawet jak tylko we dwoje się będziemy mieli zestarzeć.
Zdrowie najważniejsze, dlatego ja mojego zagoniłam do uprawiania sportu troszkę i więcej zdrowego jedzonka by tam najlepsi u niego dojrzewali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Dokładnie tak. On pociesza sie ze mamy juz jedno dziecko i mamy się z tego cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:06
-
nick nieaktualny