Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Tlumaczylam mu ze jowi powinna miec rodzeństwo ale go to nie przekonuje. Mize kiedyś w koncu go przekonam. Ale dosc o mnie
laski 22. 05 było świetej Rity- zglaszal ktos jej prośby??
probowalyscie pasek swietego Dominika ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:11
-
nick nieaktualnyHeh no niech będzie na mnie, ale jak widzę po paseczku Jowitka ma już prawie 7 lat, jest na tyle duża i zapewne chętna by rodzeństwo mieć, pomagać Ci sie opiekować maleństwem jako starsza siostra pracowałam w przedszkolu jak pamiętam 5 latki przychodziły do mnie i opowiadały z zafascynowaniem o młodszym rodzeństwie to cudowne było. Pięknie rozwijały się emocjonalnie i społecznie )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Heh no niech będzie na mnie, ale jak widzę po paseczku Jowitka ma już prawie 7 lat, jest na tyle duża i zapewne chętna by rodzeństwo mieć, pomagać Ci sie opiekować maleństwem jako starsza siostra pracowałam w przedszkolu jak pamiętam 5 latki przychodziły do mnie i opowiadały z zafascynowaniem o młodszym rodzeństwie to cudowne było. Pięknie rozwijały się emocjonalnie i społecznie )
-
nick nieaktualnyEgo męskie ciężka sprawa, zaczyna się od najprostszych spraw, mój M. np. rywalizuje z sasiadem z dołu jego bratem ciotecznym. On ma nowy samochód Mój musi mieć lepszy, On ma 45cali telewizor ten sobie kupił 48... Najbardziej się śmiałam z niego gdy okazało się że jego brat syna będzie miał, to mówie czy jak urodzi nam się kiedyś pierwsza córka bedziesz na reklamacje oddawał z powodu swojego Ego? to focha strzelił udawał że jest obrażony. Dosłownie małe dziecko
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:a co to? Jak działa? "22. 05 było świetej Rity- zglaszal ktos jej prośby??
probowalyscie pasek swietego Dominika ??"
pasek swietego Dominika otrzymuje sie od Dominikanek z krakowa wraz z medalikiem. pasek ten nosza mlode mamy, te ktore zaciazyly lub chca zaciazyc a nie moga. ja poprosilam siostrzyczki aby mi przeslaly takie cos iiiii w tym cyklu kiedy go otrzymalam zaciazylam. nie wiem czy cos pomog ale wierze w takie sprawy bo moja starsza corka jest takim cudem, ktorego mialo nie byc. -
to cała Ja89 wrote:Ego męskie ciężka sprawa, zaczyna się od najprostszych spraw, mój M. np. rywalizuje z sasiadem z dołu jego bratem ciotecznym. On ma nowy samochód Mój musi mieć lepszy, On ma 45cali telewizor ten sobie kupił 48... Najbardziej się śmiałam z niego gdy okazało się że jego brat syna będzie miał, to mówie czy jak urodzi nam się kiedyś pierwsza córka bedziesz na reklamacje oddawał z powodu swojego Ego? to focha strzelił udawał że jest obrażony. Dosłownie małe dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:21
-
to cała Ja89 wrote:To małe gąbeczki chłonne na wiedzę i doświadczenie, ale z rodzeństwem lepiej sie dzieci wychowują to fakt. Dlatego ja zawsze mówie ze będe składala zamówienie o blizniaki odrazu chłopca i dziewczynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:24
-
nick nieaktualnywiem cięzko napewno by było.
Moja koleżanka miała mieć trojaczki ale jedno umarło wcześnie a dwójka chłopaków była podtrzymywana całą ciąże, ale udało sie i urodzili sie zdrowi silni i rozrabiaki jakich mało
Iwona mówiła mi wtedy ze na początku strasznie przeżywała że jedno straciła ale później mówi żę nie wie jakby trójkę ograneła -
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:wiem cięzko napewno by było.
Moja koleżanka miała mieć trojaczki ale jedno umarło wcześnie a dwójka chłopaków była podtrzymywana całą ciąże, ale udało sie i urodzili sie zdrowi silni i rozrabiaki jakich mało
Iwona mówiła mi wtedy ze na początku strasznie przeżywała że jedno straciła ale później mówi żę nie wie jakby trójkę ograneła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny