Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
to cała Ja89 wrote:Wątek oczywiście źle sie wyraziłam
Co do metod zapobiegajacych ciąży ja dwa lata stosowalam z M. Przerywany albo tak patrzyłam mniej wiec w kalendarzyk i jakoś sie nie przydarzyło. Co do antykoncepcji jakoś nie jest przekonana
chyba se kupie mniejszego, sztucznego przyjaciela ( duzego juz mam ) takiego na przyssawke a meza odstawie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Niestety nie. Boi sie i wymawia sie brakiem funduszy
fakt moze to byc oznaka zmniejszenia liczby plemnikow ale nie koniecznie zalezy czy zauwazacie to po stosunku bez pomieszania sie nasienia z twoimi ze tak powiem ..
dzicwzynkiwybaczcie jesli ktoracs to obrzydza hhehehamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
to cała Ja89 wrote:Moj jest młody i co zanim sie ogarnął z gumą to smutny korniszonek i po robicie dlatego zrezygnowalismy
to cała Ja89 lubi tę wiadomość
-
ojjj tam ja mam dwa pamietne zdj bylo
my stosowalismy gumki ale terazto stwierdzam ze trzeba bylo odrazu zorbic badanie oszczedzilibysmy na gumkach ..amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a nie pije ostatni wiecej wody, nie zazywa np wit c.. to tez wplywa..
fakt moze to byc oznaka zmniejszenia liczby plemnikow ale nie koniecznie zalezy czy zauwazacie to po stosunku bez pomieszania sie nasienia z twoimi ze tak powiem ..
dzicwzynkiwybaczcie jesli ktoracs to obrzydza hheheh -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a nie pije ostatni wiecej wody, nie zazywa np wit c.. to tez wplywa..
dzicwzynkiwybaczcie jesli ktoracs to obrzydza hheheh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Nie pije wiecej wody. Ze tak sie wyraze napewno nie jest pomieszane z moimo plynami
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ze tez wtym aszym przezroczystym nasieniu nie moze sie pojawic tej jeden walczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 17:46
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny