Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Hahah dobre mnie moj cały czas pyta z kim piszesz ze tak sie usmiechasz i wciągnęło Ciebie tak? Nic mu nie mówiłam że tu na forum pisze zaczął by komentować ze juz sie nakręciłam na fasolke.
Aaa to norma ze stary sie zacznie patrzec na ciebie jak na idiotke jak zaczniesz sie zalewac albo opluwac monitor ze smiechu my to wszystkie przechodzilysmy nasi sie juz przyzwyczaili hahahahahAnia_84, Cwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jako pokute hahahaha
To cała ja wiesz moj wiedzial nawet podczytywal to forum hahahahAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaa to norma ze stary sie zacznie patrzec na ciebie jak na idiotke jak zaczniesz sie zalewac albo opluwac monitor ze smiechu my to wszystkie przechodzilysmy nasi sie juz przyzwyczaili hahahahah
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak smie??? Zboczuch jeden hahahahha
przynajmneij to mi pozostanieCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A co ? Bawisz sie Elzunia jak z nami gadasz? Hahahhaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha noo mojemu sie obudzilo zaiteresowanie sexuaalne teraz odpoczywa bo go dupsko boli po zastzryku tak zawsze jest okolo 3-4 dni
-
Ania_84 wrote:Asha noo mojemu sie obudzilo zaiteresowanie sexuaalne teraz odpoczywa bo go dupsko boli po zastzryku tak zawsze jest okolo 3-4 dni
A potem...jak nakrecony z jezorem na brodzie i pytonem do gory hahahahAnia_84, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny