Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem! grałam w MK
Amelia
widzę że poważne tematy. Kasia mam nadzieję żeTwój w końcu ogarnie kuwetę i zrobi badania... a dajesz mu jakieś suplementy? może chociaż na to się zgodzi? ja swojego niemałża pół roku wysyłałam... w końcu polazł, zestresowany na wyniki czekał, jak zobaczył że się w normach mieści (dolna granica normy) to wyluzowal i umył ręce. faszeruję go witaminami, na szczęście nie protestuje.
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka sąamelia04072006, Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:jestem! grałam w MK
Amelia
widzę że poważne tematy. Kasia mam nadzieję żeTwój w końcu ogarnie kuwetę i zrobi badania... a dajesz mu jakieś suplementy? może chociaż na to się zgodzi? ja swojego niemałża pół roku wysyłałam... w końcu polazł, zestresowany na wyniki czekał, jak zobaczył że się w normach mieści (dolna granica normy) to wyluzowal i umył ręce. faszeruję go witaminami, na szczęście nie protestuje.
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka sąnie moge cos na ciebie trafic ostatnio
ciebie to sie zawsze bosko czyta
jak twoj tic tac ?????dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
jak twoj tic tac ?????
wygląda na okaz zdrowiawrócił do normalności - tzn swojej głupkowatości. jutro powtarzamy badania krwi, myślę że wszystko będzie oki
Ewa dostaje L-karnityne 1000mg z L-argininą, wit c 1000mg, do tego komplet witamin (kw. foliowy, wit E, selen, chrom, cynk i inne cuda).amelia04072006, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyAcha, ja go jeszcze nie faszeruje takimi skomplikowanymi mieszkankami zwykłe witaminy tylko daje do zjadania no i lepszą dietę mu komponuje, więcej warzyw ciemnego pieczywa, precz ze smażonym
Kurcze no i niedziela prawie minęła połowe przespałam a drugą połowę przesiedziałam z Wamia nauka leży obok mnie i się patrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:06
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:jestem! grałam w MK
Amelia
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka są -
nick nieaktualnyto cała Ja89 wrote:Acha, ja go jeszcze nie faszeruje takimi skomplikowanymi mieszkankami zwykłe witaminy tylko daje do zjadania no i lepszą dietę mu komponuje, więcej warzyw ciemnego pieczywa, precz ze smażonym
Kurcze no i niedziela prawie minęła połowe przespałam a drugą połowę przesiedziałam z Wamia nauka leży obok mnie i się patrzy
-
noo obowiazek spełniony
pry okazji zobaczylam nowe przedszkole na osiedlu
michal popatzryl na grupe biedronek i stwierdizl wiesz nasza biedroke tez bedzie tu chodzila
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Wciąga wciąga i to mocno
Ale to tylko zasługa tak świetnej atmosfery i otwartości
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahhaha dobre
krzyzem lezalas na podlodze?
Redhotka lubi tę wiadomość
-