Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem! grałam w MK
Amelia
widzę że poważne tematy. Kasia mam nadzieję żeTwój w końcu ogarnie kuwetę i zrobi badania... a dajesz mu jakieś suplementy? może chociaż na to się zgodzi? ja swojego niemałża pół roku wysyłałam... w końcu polazł, zestresowany na wyniki czekał, jak zobaczył że się w normach mieści (dolna granica normy) to wyluzowal i umył ręce. faszeruję go witaminami, na szczęście nie protestuje.
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka sąamelia04072006, Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:jestem! grałam w MK
Amelia
widzę że poważne tematy. Kasia mam nadzieję żeTwój w końcu ogarnie kuwetę i zrobi badania... a dajesz mu jakieś suplementy? może chociaż na to się zgodzi? ja swojego niemałża pół roku wysyłałam... w końcu polazł, zestresowany na wyniki czekał, jak zobaczył że się w normach mieści (dolna granica normy) to wyluzowal i umył ręce. faszeruję go witaminami, na szczęście nie protestuje.
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka są
jak twoj tic tac ?????dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
jak twoj tic tac ?????
wygląda na okaz zdrowia wrócił do normalności - tzn swojej głupkowatości. jutro powtarzamy badania krwi, myślę że wszystko będzie oki
Ewa dostaje L-karnityne 1000mg z L-argininą, wit c 1000mg, do tego komplet witamin (kw. foliowy, wit E, selen, chrom, cynk i inne cuda).amelia04072006, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyAcha, ja go jeszcze nie faszeruje takimi skomplikowanymi mieszkankami zwykłe witaminy tylko daje do zjadania no i lepszą dietę mu komponuje, więcej warzyw ciemnego pieczywa, precz ze smażonym
Kurcze no i niedziela prawie minęła połowe przespałam a drugą połowę przesiedziałam z Wami a nauka leży obok mnie i się patrzyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:06
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:jestem! grałam w MK
Amelia
ale ogólnie faceci to takie troszkę tępe stworzonka są -
nick nieaktualnyto cała Ja89 wrote:Acha, ja go jeszcze nie faszeruje takimi skomplikowanymi mieszkankami zwykłe witaminy tylko daje do zjadania no i lepszą dietę mu komponuje, więcej warzyw ciemnego pieczywa, precz ze smażonym
Kurcze no i niedziela prawie minęła połowe przespałam a drugą połowę przesiedziałam z Wami a nauka leży obok mnie i się patrzy -
noo obowiazek spełniony pry okazji zobaczylam nowe przedszkole na osiedlu michal popatzryl na grupe biedronek i stwierdizl wiesz nasza biedroke tez bedzie tu chodzila
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to cała Ja89 wrote:Wciąga wciąga i to mocno Ale to tylko zasługa tak świetnej atmosfery i otwartości
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahhaha dobre krzyzem lezalas na podlodze?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny