Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Potem schronisko zalozysz hahhaha
-
Ania_84 wrote:wezzz.. ja jak wdze psa/kota bez domu.. zabrudzonego to mi sie serce kraje..albo bez łapki .. czy oczka.. ehhh za miekka dupa jestem
No to wlasnie...przygarniesz je wszystkie ale jeszcze nie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
noo podworko jest spore dzieci beda to beda pomagaly hihih beda zyly ze zwiarzakami od malego hihih
mikus najpierw twoja wizyta pozniej moja i dowiemy sie samych pozytywnych infoAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
mikus najpierw twoja wizyta pozniej moja i dowiemy sie samych pozytywnych infoAsha, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Cicho babo! Nie marudz...mogl byc 60-dniowy a tak owu bedzie i normalny zdrowy cykl
Asha, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
eaaa..dostalam info .. 12 tys ale..jest mniej pracy niz mowili ..bo odejda nam szkoly i nie tylko .. wiec mniej pracy przelozylo sie na inne negocjacje aaaa..mamy kase na IUI ... YES YES YES
Asha, dotik, Redhotka, Iza75, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:eaaa..dostalam info .. 12 tys ale..jest mniej pracy niz mowili ..bo odejda nam szkoly i nie tylko .. wiec mniej pracy przelozylo sie na inne negocjacje aaaa..mamy kase na IUI ... YES YES YES
Aaaaaaaaa i tak trzymaj!!!!!!!!!! Wszystko bedzie dobrze , mysl pozytywnie, ma byc dobrze, to jest ten rok, uda sie!!!!!Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Boniu nawet nie wiecie jak sie ciesze nie bedziemy zalezni od tesciowej w tej kwestii... az sie poryczałam
Asha, dotik, Redhotka, Iza75, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania z kotami Asia ma racje, sama do niedawna mialam kotkę (musialam ja oddac tesciom bo alergia sie u mnie nasilila i u mlodego tez). Zanim pojawil sie glutek to byla moja ukochana córcia ale potem sie to zmienilo, nadal ja kochalam i kocham ale dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu. I fakt faktem kot Cie kocha bo dajesz mu michę...teraz moja kocha tesciowa amnie juz nie poznaje
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ania z kotami Asia ma racje, sama do niedawna mialam kotkę (musialam ja oddac tesciom bo alergia sie u mnie nasilila i u mlodego tez). Zanim pojawil sie glutek to byla moja ukochana córcia ale potem sie to zmienilo, nadal ja kochalam i kocham ale dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu. I fakt faktem kot Cie kocha bo dajesz mu michę...teraz moja kocha tesciowa amnie juz nie poznaje
Masakra