Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ojj tam taki jak zawsze
ale dziewczyny nastapil pr4rzelom.. michal zadzwonil do mnie i powiedzial wiesz co opierdalasz sie ustalilismy ze podchodzimy do IUI a ty co odwlekasz ..no i zadzwonilam juz do novum wizzyte mam na 7 lica na godzine 12
wiem ze tej kliniki juz nie zrezygnuje wiec jak nie uda misie zrobic hsg .. to przeskakuje tak.. i tam zrobie nawet prywatnie .. a w sierpniu/ wrezesniu najpozniej IUI
Ooo kochana to zajebiscie sie ciesze to wspaniala wiadomosc to suwaka dawaj ja juz odliczamAnia_84, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ania.....ale sie ciesze
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nareszcie do przodu jakos pojdziecie, cos sie zacznie dziac...oj zeby sie udalo
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:w sumie dobrze bedzie sie skladac.. bo akurat I podejscie bylo by jakos po tym jak rozlicze ten 2009 rok
No to wszystko zaczyna dobrze skie skladac musi byc dobrze niech juz bedzie dobrze do cholery po takim czasie to juz musi byc dobrzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Oby bo moj Michal chcial juz drugiego kota brac..choc pomysl misie spodobal Kami nie bylo by smutno
Zajmij sie zachodzeniem teraz a nie kotami bo jak zaciazysz to kotow nie ogarniesz
Jej wcale nie jest smutno, ciebie maWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:02
Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiesz ale jak my wychodzimy to ona sama siedzi.. i widze po niej ze brakuje jej towarzysza do zabawy ..
Jak was nie ma to ona spi kochana , za bardzo emocjonalnie do tego pdchodzisz i traktujesz ja nie jak kota ale jak swoje dziecko teraz, sorry ze to mowie Ania koty to samotnicy, jakby czlowiek nie dawal im jedzenia to wogole by z nami nie mieszkaly i lowily ptaki i myszy i nie dziela sie z innymi kotami bo musza przetrwac...taka jest prawda kochanaAnia_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
ja wiem ze ja traktuje jak dziecko .. michal nosi ja na rekach i tlko brakuje zeby karmil ja butelka
wiem..ale wiesz.. musze gdzies ta milosc ulokowac i to ona jest moim oczkiem najkochansza, jak widze ze chodzi osowaiala to mi sie przykro robi.. zaraz ja przytulam.. misziam gadam do niej
Izunia Witaj
Dotik widze cie czaisz sie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:10
dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja wiem ze ja traktuje jak dziecko .. michal nosi ja na rekach i tlko brakuje zeby karmil ja butelka
wiem..ale wiesz.. musze gdzies ta milosc ulokowac i to ona jest moim oczkiem najkochansza, jak widze ze chodzi osowaiala to mi sie przykro robi.. zaraz ja przytulam.. misziam gadam do niej
Izunia Witaj
Dotik widze cie czaisz sie :p
Wiem kochana ze musisz, ale moze zbastuj na jednym dopoki sie staracieAnia_84 lubi tę wiadomość