Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Radchotka wiesz co ja przeżylamjak mi na starajac sie ogolnie usuneli awatarka, i nawet nie bylo napisane ze to ja tez czekamnmama nadzieje ze przycisk lubie to wroci:)
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ajj, pewnie chwilowe.
ps. Widzę że jednak trochę kropkowałaś, zamiast rzucać mięchem - jestem z Ciebie dumna!
Noe chce ci roboty dodawac ale jak mus to mus chociaz moeso mi nie wchodzi ostatnio dlatego sie wstrzymujeCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Czesc dotik i red
A ja bym promem sie przeplynela
I przycisk lubie to mam
Hej
też mogę lubić
pierdzielę, nigdy więcej nikt mnie nie zaciagnie. niby nie wiało a chodziłam po ścianach. i jak tu pracować.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyJuż wróciło do normy...
Bryka przyszła (wczoraj zamówiona i wcale nie z Warszawy), ale jazda z tym składaniem.
Trzeba jeszcze wyregulować jak mąż przyjdzie i będę testować, więc o deszczu na dziś nie chcę słyszeć!Ania_84, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
NDotik to miałas przejsca jak moja mam w podrózy poslubnej tata jej aka wycieczke zafundowal hahaha
Asha suepr trzymamy kciuki za ten szczesliwy traf z domem
Red noo powoli naprawiaja napisali mi ze maja male problemy techniczne i powoli naprawiajaAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dzien Doberek
własnie co rusz lookalam na wykres Buni na belly
mnie moja owulacja zrobila chyba prezent urodzinowyAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Owulka wzorcowa
Wszystkiego najlepszegoAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki.
podczytuje was zawsze kiedy siedze przy kompie ale sie nie odzywam za co przepraszam bo nie mam czasu. chcialabym pogadac ale ciagle mam cos do roboty, chce tez spedzic jak najwiecej czasu z amelia. nie chce wejsc na watek i za chwilke zwiac, wolalabym poswiecic wam troche wiecej czasu. kiedy mam wiecej czasu to was nie ma, wiec czytam wszystko co pisalyscie.
zyje, kulam sie jeszcze bo moj dziec nie chce wyjsc .Asha, dotik, mik82, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:hej dziewczynki.
podczytuje was zawsze kiedy siedze przy kompie ale sie nie odzywam za co przepraszam bo nie mam czasu. chcialabym pogadac ale ciagle mam cos do roboty, chce tez spedzic jak najwiecej czasu z amelia. nie chce wejsc na watek i za chwilke zwiac, wolalabym poswiecic wam troche wiecej czasu. kiedy mam wiecej czasu to was nie ma, wiec czytam wszystko co pisalyscie.
zyje, kulam sie jeszcze bo moj dziec nie chce wyjsc .
Siemanko kochana to juz rzut beretem kochana , tydzien goraamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc Mikus ..co u ciebie?
Zabiegany mam ten tydzień po urlopie i w pracy i w domu w ogrodzie...jest co robić więc niewiele czasu mam dla siebie. Jeszcze mi wujek ze Stanów zjechał na tydzień teraz...wprawdzie nie do mnie tylko do babci, ale spędzić z nim też chcieliśmy trochę czasu więc zupełnie jesteśmy w dupie ze swoimi rzeczami.
Jutro śmigamy na Poznań do znajomego...
A w międzyczasie spływają mi wyniki badań które robiliśmy w Białymstoku i tutaj i co drugie jest do bani więc wiemy coraz więcej i coraz bardziej przekonujemy się że dobrego lekarza wybraliśmy...zobaczymy co czas przyniesie
A Ty jak się czujesz?Asha, Redhotka lubią tę wiadomość