Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ee no moze teraz to juz wsio ok bedzie na pczatku t faktycznie strach
No jest krotki okres kiedy jest ok, bo potem brzuch, zaczyna kopac, nie wygodnie i znowu jest nanic...mus sie do roboty wziac tylko jeszcze musi mnie przestac mdlic bo tak srednio bedzie rzygnac w trakcie hahahhahaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nooo strzele sobie jedno piwko smakowe aco mi tam
Asha najwyzej Paw bedzie na finishWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:58
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Hej widzę ze obie na glodzie jesteście
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha gdzie sie kryjesz widze ze lookasz na moj wykresik nu nu tak do nas nie pisac
ehhh chyba owulka przedemna jutro moze pojutrze oby..testy prawie juz bol jest .. placzliwosc i glupie sny tez..wiec niech najpozniej bedzie 18 dc to wtedy na 7 lipca 5-6 dcRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Asha gdzie sie kryjesz widze ze lookasz na moj wykresik nu nu tak do nas nie pisac
ehhh chyba owulka przedemna jutro moze pojutrze oby..testy prawie juz bol jest .. placzliwosc i glupie sny tez..wiec niech najpozniej bedzie 18 dc to wtedy na 7 lipca 5-6 dc
Jestem jestem tylko strasznie zle sie czuje dzisiaj i tylko na kwilke do was wpadlam i spac poszlam caly dzien mnie muli strasznie, w glowie mi sie kreci jak cholera jasna, tragedia