Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Noo do usg 2 tygodnie...matko Ty to masz z tą pamięcią
Eeee tam...ten rok to taka reguła pisana...śmiało możesz zaciążać po pół roku
Ja tam jeśli mi się uda zajść w ciążę i ją donosić to idę za ciosem hahahaha
Aaaaaaa no do usg no juz peniam hahhaha doczekac sie nie moge bede miec do szczegolowe
No ja czekam na twoja fasolke wiec juz lute bedziesz miala gotowamik82 lubi tę wiadomość
-
No ja też się nie mogę doczekać Twojego usg... Może Ci już płeć powiedzą
ja to nie wiem czy będę lute brać ale pewnie jak się uda to na wszelki wielki przepisząAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No ja też się nie mogę doczekać Twojego usg... Może Ci już płeć powiedzą
ja to nie wiem czy będę lute brać ale pewnie jak się uda to na wszelki wielki przepiszą
Nie..plci to nie napewno nie...bede szczesliwa jak serce uslysze dupa zbita tu jest
Dlatego ci ja wysle na wszelki wypadek oby te miesiace bez bzykania szybko minelymik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie..plci to nie napewno nie...bede szczesliwa jak serce uslysze dupa zbita tu jest
Dlatego ci ja wysle na wszelki wypadek oby te miesiace bez bzykania szybko minely
Te trzy miechy mi na pewno szybko miną, bo wakacje teraz będą i Mikołaja do szkoły trzeba będzie przygotować więc dosyć intensywny czas będzie. A jak badania wyjdą ok to może nawet w lipcu dostaniemy zielone światło. Na razie bezwzględny zakaz dotyczy tego cyklu a co dalej to się okaże.
Dzisiaj jadę robić badania na helicobacter, celiakię, lambiozę i askaris...tylko nie pytaj mnie co to bo nie wiem hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:10
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Mik czas szubko zleci a za badania trzymam kciuki
-
mik82 wrote:Usłyszysz bankowo nic nie bój
Te trzy miechy mi na pewno szybko miną, bo wakacje teraz będą i Mikołaja do szkoły trzeba będzie przygotować więc dosyć intensywny czas będzie. A jak badania wyjdą ok to może nawet w lipcu dostaniemy zielone światło. Na razie bezwzględny zakaz dotyczy tego cyklu a co dalej to się okaże.
Dzisiaj jadę robić badania na helicobacter, celiakię, lambiozę i askaris...tylko nie pytaj mnie co to bo nie wiem hahahaha
Te badania to po polsku do mnie rozmawiasz? hahhahahamik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:czuję Kasia że jakieś gówno z tego wyjdzie jednak ale lepiej wiedzieć czy coś jest nie tak niż wmawiać sobie że te poronienia to przypadki
Co to za gowniany pesymizm mi tu smierdzi ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:50
-
Asha wrote:Co to za gowniany pesymizm mi tu smierdzi ???
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie gadaj glupot zadnych planow nie ma nie czytaj tych durrnot! To jakis gosip
no co ty
urodzic mowisz ze nie bedziesz karmic to zaraz wpadeczka gotowaRedhotka lubi tę wiadomość
-
a ktora z eman zachodzi bo ja planuje wrzesien - grudzien
ja teraz siedze i pije leska Shandy
wczesniej bylam zobacyc jak wyszla szafka iu siostry michala co jej robil pod umywalke nablatową .. nie mgla nigdzie takiej znalezc a facet jej na wymiasr powiedzial 1100 zl ;/ michal zrobil jej za 400
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:02
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość