Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u nas upal ;/
ja znowu u rodzicow
Michal w pracy , rodzice zabrali mnie na zakupy na urodzinki powiedizlei alezbeym sobie wybrala zastawe obiadowa bo rzeciez kazdy tlalerz z innej parafiiCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia fajny prezent
Dziewczyny a co tu taka cisza? Wszystkie zajete w weekend widzę.
U nas w nocy padalo ale już gorace słońce wychodzi.
Wczoraj jowi uczyla się plywac bez kolka i rekawkow pod wodą i nad wodą. Powiem wam ze niezle jej szlo. Dzis pewnie ciąg dalaszy.dotik lubi tę wiadomość
-
Dziendoberek
u nas w nocy byla zajebista burza, glutem sie z placzem obudzil i 1,5h wyjęte bo oczy jak 5zl, tatus byl szczesliwy
teraz juz znowu parowa sie zaczyna i najchetniej bym spod prysznica nie wylazila...
cwalinka gratulacje dla jowi
milego dnia -
Halo halo!! no niestety w weekendy świeci tu pustkami. ja raczej przez ten tydzień zaglądać nie będę, bo mam wyjazd służbowy i obawiam się że czasu nie znajdę zastanawiam się czy jest sens brać termometr?
Kasia, ale na basenie pływanie czy gdzie? bo woda to chyba jeszcze lodowata?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No ja wiem wlasnie, bo to tylko 6 miesiecy zostalo jakas masakra
-
Asha wrote:Dokuczaja, rano i wieczorem najgorzej musze sie klasc bo to nie do zniesienia jest ale kiedys przejdzie mam nadzieje
-
Asha wrote:Tzn?
-
Kasia, zazdroszczę basenu a właściwie miejsca by ten basen rozłożyć
wczoraj po zajęciach poszłam na plażę i dzisiaj żałuję - w sumie żałowałam już w nocy jak się z boku na bok przekręcałam. ał ał.
Asha leci ten czas leci
cudna temp, tylko szkoda że nic z tego nie wynika. termometru nie biorę - odpocznę od niego.
Ania, powiedziałam swojemu, że może usg jąder, to się spojrzał na mnie jakbym mu psa zamordowała - ehhh, co za egzemplarz
Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny