Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:siedzimy w pracy i podziwiamy piękną pogodę za oknem
Edit. Jakoś głupio to wyszło ale tak się ucieszyłam jak zobaczyłam Twój nick, ze się nie mogłam powstrzymać
Buziaki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:35
Cwalinka, dotik, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Gdzies mi suwak w dupe wcielo
popsułaś
Dziewczyny potrzebuję poradę, perfumy będę kupować, tylko jakie? bo w przyszłym tygodniu wyjazd służbowy do Świnoujścia, w tym rejsik do szwecji i sklepik bezcłowy - grzech nie skorzystać, tylko nie mam żadnego pomysłu na zapach jakieś Wasze ukochane?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Co tam?
-
Lady Maruda wrote:A mam takie pytanko dotyczące tego IVF. Ja najpierw musiałam taki różowy kwestionariusz wypełnić i to odesłałam im pocztą. Teraz mi przysłali list, że pierwszego dnia @ mam do nich zadzwonić i umówić się na pobranie krwi. I znowu po raz enty będą mi badać LH i FSH a i tak mam wszystko w normie. I tak się zastanawiam kiedy Twoim zdaniem w końcu zapisza mnie na to in vitro?
Nas zapisali po jakis dwoch latach ile wizych u nich mieliscie?
Musicie im jasno powiedziec ze nie chcecie czekac, tylko to ivf chcecie jak najszybciej, bo nam lekarz na ktorejstam wizycie powiedzial ze to ze sie do nich idzie to dla nich nie oznacza wcale ze odrazu chcecie ivf..to oznacza tylko ze macie problem...ludzie tez jak uslysza jak ivf wyglada to sie rozmyslaja wiec musicie im powtarzac caly czas ze chcecie szybko...druga sprawa, nie czekajcie az oni zadzwonia do was, tylko wy do nich dzwoncie i sie umawiajcie na wizyte z nimi bo oni nie beda dzwonic do was, to wam ma zalezec....i jak juz tam pojdziecie to im jasno powiedzcie ze chcecie zaczynac teraz!!!!!
I gdzie wy to zalatwiacie? U gp? Czy w clinice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:04