Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:aaa bo pewnie pozniej beda banowac tych co maja duza ilosc
czad! nigdy nie zostałam zbanowana - nowe doświadczenia na of
EDIT: nie rozumię czemu nie można odnielubić co się znielubiło sori Dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 13:52
Ania_84, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hej dziewuszki
przepraszam, ze nie dawalam znaku życia ale caly czas cos robie a jak nie robie to śpię dzis nieco chlodniej wiec jakoś daje rade bo w te upały niestety zdycham bez sil...amelia pewnie tez...
ale podczytywalam Was i pamietam
dotik, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki
przepraszam, ze nie dawalam znaku życia ale caly czas cos robie a jak nie robie to śpię dzis nieco chlodniej wiec jakoś daje rade bo w te upały niestety zdycham bez sil...amelia pewnie tez...
ale podczytywalam Was i pamietam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Izus to Ty juz na koncówce
Ale bym zaliczyła wtope
miłam ochote zejsc w sexi bieliznie na dól jak Michal wroci z pracy , ale sie rozpisalam i nie zdazylam na cale szczescie bo z Michalem przyszedl jego kolega z pracyRedhotka, Cwalinka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:czad! nigdy nie zostałam zbanowana - nowe doświadczenia na of
EDIT: nie rozumię czemu nie można odnielubić co się znielubiło sori Dziewczyny :*
Hej! Ja zabiegana... Z nowości to na przyczepę kempingową się czaimy. By mieć lux torpeda wakacje... Już zaklepana, zobaczymy co to przyjedzie...
Asha - gratulacje nowego lokum.
Reszcie gratuluję owulek, współczuję szmat i pozdrawiam, zmykam po woli do domu, bo jeszcze w pracy siedzę...Ania_84, Cwalinka, Asha, aagatkaa1984, dotik, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Izus to Ty juz na koncówce
Ale bym zaliczyła wtope
miłam ochote zejsc w sexi bieliznie na dól jak Michal wroci z pracy , ale sie rozpisalam i nie zdazylam na cale szczescie bo z Michalem przyszedl jego kolega z pracy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:miłam ochote zejsc w sexi bieliznie na dól jak Michal wroci z pracy , ale sie rozpisalam i nie zdazylam na cale szczescie bo z Michalem przyszedl jego kolega z pracy
hahahaha:) naughty, naughty!Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:Nie ma za co
a masz tam moze jeszcze PH ??
bo podwyzszona lekosc i leniwe chlopaki takjak pisalam moga byc przy jakims stanie zapalnym, bakterii lub przy zylakach ..
ale moze byc tez powodem przegrzewania jader, jesli duzo siedzi seuna, gorace kapiele ..
nie mam przy sobie, ale ph bylo jakos po srodku normy
na sauny nie chodzi, kapieli nie zarzywa.... jedynie co chodzi w gatkach bawelnianych bo bokserek nie lubi, ale jak tylko do domu przychodzi to zwala wszystko i smiga jak Pan Bog przykazal
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
dotik wrote:Cześć Dziołchy! zasyyyyyypiam gdzie jest słońce się pytam??
Ania, a jakbym Ci podrzuciła swoje wyniki nasienia, zerknelabys okami?
a to Ty masz słońce nasienie ? głupawka mi się włączyła nananananadotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
grosiek wrote:nie mam przy sobie, ale ph bylo jakos po srodku normy
na sauny nie chodzi, kapieli nie zarzywa.... jedynie co chodzi w gatkach bawelnianych bo bokserek nie lubi, ale jak tylko do domu przychodzi to zwala wszystko i smiga jak Pan Bog przykazalgrosiek lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:jakiś plemnior alfa na pewno jest!
wrzuciłam na fejsa zdjęcie wyników, w wolnej chwoli jakbyś mogła zobaczyćdotik lubi tę wiadomość