Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Jak wam dzionek minal?
Ja 1,5 godziny prasowalam, potem ukladalam pranie i wstawilam nowe, poza tym nic nie robilam, głowa mnie ciut bolala i trochr mi sie w niej krecilo ale obstawiam ze to kwestia zmiany zywienia, trzymalam sie dzis w miare ale ciężko ojj ciezko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
co tam u Was
ja z nowa dawka energii wczoraj podjelam - a raczej maz za mnie podjal decyzje wracasz do chodzenia na Zumbe hihi
nie moglam sie zdecydowac..bo niby bedziemy wynajmowac sale ale prowadzic nas bedzie nasza instruktorka z Pura i 80 zl za 8 wjesc.. wiec i szkoda mi bylo troche kasy wiec maz wylozylAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nooo swego czasu czesto chodzilam..i dawalo mi to duzo radosci wiec trzeba do tego wrocic
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:A dietkujesz oprocz lykania leków. Ciekawa jestem czy beda jakies efekty i pomoc w gubieniu kg
Na razie nie idzie do góry, a to biorąc pod uwagę ostatnie dni, już jakiś postęp.
Jeszcze nie biorę docelowej dawki.
Ania_84 wrote:i 80 zl za 8 wjesc..
Ja pewnie zainwestuje w rower - składaka. Niestety nie mam miejsca na trzymanie mojego normalnego roweru, więc padnie na taki, bo wkurzają mnie ostatnio nasze miejskie rowery (albo nic nie ma, a jak stoją to często popsute).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:45
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Po urlopie troszuniu do życia dopiero wracam
Ale widzę, że Wy zbyt rozmowne nie byłyście
Niedługo nasze niektóre ciężarówki brzuchy zwalniają więc się bić zaczniemy Chociaż ja póki co mam zakaz starań, ale na przyszłość zawalczę
Cwalinka, Ania_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Kasiu! Póki co jest zakaz od lekarza ze względu na to drugie poronienie, dopóki nie będziemy mieć wyników różnych badań. Pewnie z trzy miesiące taki zakaz będziemy mieć, ale wolę poczekać niż tracić kolejną ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:51
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc laseczki
Mikus lute ci wysle niedlugo bo mi zostala
Szybko... Na razie trzymaj, może Ci się w kolejnej ciąży przyda
Jak się czujesz? Już tylko 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:12
-
mik82 wrote:Już nie bierzesz?
Szybko... Na razie trzymaj, może Ci się w kolejnej ciąży przyda
Jak się czujesz? Już tylko 2 tygodnie
Jeszcze biore ale juz 50 mg od tego tygodnia bo od miesiaca juz odstawialam wiec mi zostanie do cholery...wysle ci bo sie przeterminuje, a tobie napewno przyda sie za pare mieszkow
W kolejnej ciazy??? jeszcze nie oszalalam kochana hahahha nawet gdyby to rok musialabym dczekac po cc
Czuje sie beznadziejnie ale miejmy nadzieje ze juz niedlugo mi przejdzie
Dwa tygodnie do czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:23
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jeszcze biore ale juz 50 mg od tego tygodnia bo od miesiaca juz odstawialam wiec mi zostanie do cholery...wysle ci bo sie przeterminuje, a tobie napewno przyda sie za pare mieszkow
W kolejnej ciazy??? jeszcze nie oszalalam kochana hahahha nawet gdyby to rok musialabym dczekac po cc
Czuje sie beznadziejnie ale miejmy nadzieje ze juz niedlugo mi przejdzie
Dwa tygodnie do czego
Eeee tam...ten rok to taka reguła pisana...śmiało możesz zaciążać po pół roku
Ja tam jeśli mi się uda zajść w ciążę i ją donosić to idę za ciosem hahahahaAsha lubi tę wiadomość