Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Od progesteronu to w ciazy cycki bola, po owu od prrolaktyny, poczytaj na necie
-
Ania_84 wrote:ehhh zaraz sie okaze ze u mnei cos jest do dupy jak znam zycie..
no coz najwyzje dluzej poczekamy
Oj tam do dupy odrazu...bedzie dobrze jak cie teraz nie boli to moze akurat sie wyrownaloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:35
-
no nic zobaczymy.. akurat w 3 dc zrobie sobei FSH, LH , prl i tsh wiec zobaczymy
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bedzie dobrze
-
Ania_84 wrote:nooszczegolnie ze dzis sobie pojade na imieniny napwierdzialm sie tego co tylko moge a pozniej bede lezala i kwiczala
Sorry ale do kibelka musisalam a tu zwlekac sie nie da, jak szansa sie zdarzy to mus korzystac
Juz sie boje ile ty bedzie jesc jak zaciazysz hahhahaahWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:52
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Sorry ale do kibelka musisalam a tu zwlekac sie nie da, jak szansa sie zdarzy to mus korzystac
Juz sie boje ile ty bedzie jesc jak zaciazysz hahhahaah
pewnie nic nie bede jadla -
nick nieaktualnyCzesc kochane
Przepraszam ze sie nie odzywalam ale malo siedzialam w domu a jak juz siedziałam to nie na necie. Bylam dzis i wczoraj z jowi na mistrzostwach Europy mazoretek. Fajne widowisko.
Jowi od sierpnia zaczyna powazna przygodę z ta dyscyplina -
hmm.. kajmaki, ogroki malosolne, salatke z kalafiorem, salatke warzywna, udko, barszczyk czerwony, potrawke z fasolki .. lody,, arbuza, oscypki ..... yy chyba o wszytsko
wczoraj caly dzine spedzilam z moim siostrzencem jak to wszysyc mowili byl zakochany we mnie.. tylko do mnie lecial i gadala mama gorzej bo chyba maly bedzie mial angine ..bo zaczal goraczkowac mial powiekszony albo wezelek albo migdalek.. a mnie zaczyna gardlo bolec
ale dzieki niemu szybko wszytsko spaplalam bo robienie samolocikow 12 kg chlopcu daje czaduAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
noo a ja Marcelkowi nie umiem odmówic taki smieszek.. wogole bardzo energiczne i wesole dziecko ..
Asha lubi tę wiadomość