Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza mysl jedynie o tym ze zobaczysz niedlugo niunie bedzie patrzyla na ciebie wielkimi oczyskami
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha kurde niech ten lekarz cos ci da moze jakies wit..
moj tesciu toby ci dal pokrzywe do wpirdzilania naturalne zelazo -
Iza75 wrote:oj masz Ty przesrane, jak nie mdłości to krew z nosa...tulam...a co z ta anemia?
A daj spokoj, po 3 badaniach krwi, stwierdzili ze wszystko dobrze ...rece mi opadly...ale ja wiem ze nie jest bo mi nogi dretwieja...musze te badania od nich wziac i mam wizyte u gina w czwartek i jej zaniose -
Asha ale moj tescio by ci dawal na anemie hahah on ma fiola ..jego salatka to uwaga
Pokrzywa, liscie mleczu, i liscie buraka -
Asha wrote:A daj spokoj, po 3 badaniach krwi, stwierdzili ze wszystko dobrze ...rece mi opadly...ale ja wiem ze nie jest bo mi nogi dretwieja...musze te badania od nich wziac i mam wizyte u gina w czwartek i jej zaniose
no najlepiej tak zrób bo to dziwne jest -
Iza75 wrote:ale cos mialas chyba na te problemy z przyswajaniem dostac o ile czegos nie pomylilam...zastrzyki jakies??
No ostatnie badanie jakie mialam to bylo wlasnie na to czy mam brac tabletki czy zastrzyki to wrocily badania ze nic mi nie trzeba ...a wyniki do dupy sa...dlatego oni tam pojebani sa -
Asha wrote:No ostatnie badanie jakie mialam to bylo wlasnie na to czy mam brac tabletki czy zastrzyki to wrocily badania ze nic mi nie trzeba ...a wyniki do dupy sa...dlatego oni tam pojebani sa
to po chuj te badania w ogole robili...jak oni nigdy nic nie widza -
Asha wrote:No ostatnie badanie jakie mialam to bylo wlasnie na to czy mam brac tabletki czy zastrzyki to wrocily badania ze nic mi nie trzeba ...a wyniki do dupy sa...dlatego oni tam pojebani sa
kurde ale mnie brzuch naparza.. ojjj @ za rogiem ..