Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo to juz na dniachIza75 wrote:4.07 w sobote, według gina powinnam doczekac ale wiadomo, róznie moze byc
Iza75 lubi tę wiadomość
-
przepyhanka z tatusiemAsha wrote:To by byla jazda hahahahah z obu stron hahahaahah
kurwa hahhaah
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Peniasz czy juz sie nie mozesz doczekac?
i jedno i drugie...oczywiście doczekac sie nie moge malutkiej i zastanawiam sie jak wyglada itd..i zeby juz ja przytulic i zeby było wszystko dobrze....ale porodu sie boje jak jasna cholera, naprawde, nawet nie myslalam ze az tak bede srac po gaciach...dopadaja mnie rozne mysli i musze sie wiecznie do porzadku przywolywac i te glupoty odganiac -
Iza75 wrote:i jedno i drugie...oczywiście doczekac sie nie moge malutkiej i zastanawiam sie jak wyglada itd..i zeby juz ja przytulic i zeby było wszystko dobrze....ale porodu sie boje jak jasna cholera, naprawde, nawet nie myslalam ze az tak bede srac po gaciach...dopadaja mnie rozne mysli i musze sie wiecznie do porzadku przywolywac i te glupoty odganiac
cholera tulam kochana...wiem jak to jest kochana...dlatego ja cc bede miec bo by mnie nie zmusili do porodu....tulam
Iza75 lubi tę wiadomość

to porazka hahahahah bo pewnie czesciej masz od srodka niz od zewnatrz hahahaah
35odc.
13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94