Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:dzien dobry mowilas cos o zginaniu do przodu? Hahaha...zapomnialam ze cos takiego mozna
Czesc kochana hahahah no ja przytylam po rzuceniu palenia i wygladam jak w piatym miesiacu i ze zginaniem to nie tako hahahhahaAnia_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza niedługo to bedziesz teskniła za tym brzuszkiem
Asha ...no wiesz teraz jego kolej ...a ze byl na wyjezdzie i go ominaml jeden dzien ..nooo to .. ale druga niespodianka tez na niego czekaIza75 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Iza niedługo to bedziesz teskniła za tym brzuszkiem
Asha ...no wiesz teraz jego kolej ...a ze byl na wyjezdzie i go ominaml jeden dzien ..nooo to .. ale druga niespodianka tez na niego czeka
Najpierw do kuchni a potem do wyra mowiszAnia_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Najpierw do kuchni a potem do wyra mowisz
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Iza niedługo to bedziesz teskniła za tym brzuszkiem
Asha ...no wiesz teraz jego kolej ...a ze byl na wyjezdzie i go ominaml jeden dzien ..nooo to .. ale druga niespodianka tez na niego czeka
oj Ania za brzucholem raczej nie będę teskniła a na pewno nie za tym w końcówce bo naprawde ledwo łaze...no ale takie uroki ciąży i wszystko biorę jak leci i dziękuje za to co mam
a ta niespodzianka dla męża to powitanie w bieliźnie w drzwiach?Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:oj Ania za brzucholem raczej nie będę teskniła a na pewno nie za tym w końcówce bo naprawde ledwo łaze...no ale takie uroki ciąży i wszystko biorę jak leci i dziękuje za to co mam
a ta niespodzianka dla męża to powitanie w bieliźnie w drzwiach?
A nastepne juz planujesz czy jeszcze sie wstrzymujesz ? -
Asha wrote:Jak dobrze blata wypoleruje to i poslizg bedzie lepszy hahahhaah
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Lizaka