Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Dziewuszki :* nie miałam kiedy nadrobić co u Was??
Asha, dobrze czytam? dom? mam się jarać??
zrobiłam dziś hormony, wyniki po 20 na internacieCwalinka, Iza75, Asha, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no to idealnie i jeszcze z maluchem w ogródku posiedzisz i w ziemi sobie pogrzebiesz
a kiedy wyprowadzka?
Do tego wlasnie zmierzalam zeby se grzebnac hahahah
Mam nadzieje ze jutro zaczniemy zawijac z tej dziuryIza75, dotik, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
superrrr uuu zaaaa
-
hej kochane ja ze soba nie moge wytrzymac.. rycze od jakis 3-4 h.. tak po porstu moj nie wie o co chodzi.. a ja wytsrczy ze cos ogladam i w ryk.. ehehh..jak ja nie trawie pmsu ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej kochane ja ze soba nie moge wytrzymac.. rycze od jakis 3-4 h.. tak po porstu moj nie wie o co chodzi.. a ja wytsrczy ze cos ogladam i w ryk.. ehehh..jak ja nie trawie pmsu ;/
Oj bidulo ty, tulam wiem jak to jest bo ja tak dzisiaj ryczalam jak sie o chacie dowiedzialam hahahah masakra zadzwonilam do matki to sie biedna zlakla ze cos sie stalo hahahhaah
Oj kochana to te jebane hormony szlag by toAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Asia ciesze sie razem z Toba bo wiem ile to dla Ciebie znaczy...i jeszcze Kuba przyjedzie to sie nie bedziecie kisić, po prostu super
Aniu przytulam mocno na pmsa trudno cos poradzic
No wlasnie, Kuba nareszcie pokoj bedzie mial swoj dzieki slonceIza75 lubi tę wiadomość
-
noo ale sa plus mezus jest dla mnie mega milusi
nawet poszedl zerwac mi teuskaweczkiAsha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
wyniki ok. idealnie wg norm laboratoryjnych. czyli wciąż nic nie wiem. gdyby wyszło coś nie tak wiedzialabym przynajmniej co robić. wkleilabym je Wam ale nie wiem jak
Ania_84, mik82, Redhotka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.