Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Nogi rozstawione jak dzisiaj przed doktorkiem. Cholerka na prawdę przystojniaczek z mojego doktorka, facet ma 32 lata chyba czy 35. I taki milusi jest.
To wizyta nie byla taka zla, co? Co tydzien bedziesz chodzic teraz ?MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A z chęcią. Wytłumaczył mi wszystko jak trzeba, malował mi wykresy na kartce haha. A ja yhym yhym tak tak rozumiem. Chciałam mu powiedzieć że mam taki wykres na OF ale tak ładnie mówił i nie chciałam mu przerywać.
Slyszalas wogole co mowil? Pamietasz wogole cokolwiek z tej wizyty? Czy tylko jaki kolor oczu mam hahahahadotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Nogi rozstawione jak dzisiaj przed doktorkiem. Cholerka na prawdę przystojniaczek z mojego doktorka, facet ma 32 lata chyba czy 35. I taki milusi jest.
Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:I sprawdz sklad im mniej w skladzie tym lepiej
-
amelia04072006 wrote:to duzo ?
Tu mi zagadke dalas, bo w moim sa chyba cztery, chodzi o to zeby to mleczko pszczele bylo skladnikiem, to jakie witaminy to mleczko ma to juz malo istotne, chodzi oto zeby bylo skladnikiem bo to mleczko jest najwazniejsze -
dotik wrote:może spróbuję to pszczele cudo, jak mi te cuda, które biorę nie pomogą
leże właśnie w wannie z kieliszkiem wina i migdałami na endometrium;)
relaaaaks.
Ja juz tez dzisiaj bombelkowalam nozki, niestety nie mam cholernej wanny, za mala lazienke mamy