Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
noo własnie z ta owu jest przerąbane niby wykresy sluzy piekne ,..a t dupa
ja np na CLo ledwo reagowalam.. na Lamettcie najlepiej poki co z domieszka Menpour
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo własnie z ta owu jest przerąbane niby wykresy sluzy piekne ,..a t dupa
ja np na CLo ledwo reagowalam.. na Lamettcie najlepiej poki co z domieszka MenpourAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hahhaha tylko nie pytaj sie jak dieta
mi dr wytłumaczyła to tak ze nie raz progesteron skacze tym samym hamuje owulacje jakos tak .. i jak pechrzyk się lutenizuje to tempka włąsnie jest wysoka .. bo normlanie organizm działa czyli prog rosnie tak aby pecherzyki sie wchłoneły .. zeby nie zrobiły sie torbiele ..
na pewno zareagujesz tylko jedz duzo migdałów i popijaj winko bo clo zzera endomertiumRedhotka lubi tę wiadomość
-
hahaha aniu jak dieta aaa mialam nie pytac oki bede jadla i pila chociaz ja za winem wogole nie przepadam nie lubie idzie wiosna musi sie i u nas wszystkich zrobic zielono no teraz bedzie u mnie coraz lepiej bo zaczelam juz np.sadzic sobie pomidorki i papryke po swietach zaczne wyjazdy znowu i sie ciesze ze jest zajecie bo oglupiec idzie a jeszcze szczerze przez te monitoringi wogole zmarlo moje libido mam glowe zajeta pecherzykami monitoringiem itp. eh..musze sie poprawic
-
nick nieaktualnyRybka - w sumie dobre wieści - znacie prawdopodobną przyczynę, więc teraz tylko temu zaradzić... Przynajmniej, mi się wydaje, że jest pozytywnie!
Aniu... Wam los to daje cały czas w kość, ciężko cokolwiek Ci napisać, czego byś sama nie wiedziała. Najważniejsze, że wiemy, że w końcu się uda!
Mi powoli ciężko... Ale takie uroki, więc biorę to jeszcze na klatę. :] Mam kaszel, prawdopodobnie pochodny od refluksu żołądkowego - za dużo nacisku w środku i taki efekt. Borykam się z nim od końca grudnia i pewnie przyjdzie dopiero po porodzie... Na razie mogę jedynie go próbować łagodzić.
W pracy mam już zastępstwo, więc jeszcze 1,5 tyg. i idę na urlop (chcę gruszkę wziąć, bo jest u nas coś takiego w pracy), a potem pewnie pójdę już na zwolnienie.
Z zakupów jeszcze nic nie mamy. Jakieś tam rzeczy dostaniemy po "innych", ale sami jeszcze się nie rozglądaliśmy... Zacznę pewnie jak już będę miała wolne.rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
redka dobrze ze jest git hm...wspolczuje kaszlu tak ciesze sie ze znam juz jedna przyczyne niepowodzen i mam nadzieje ze bedzie to tylko lub az to wogole od kiedy slonko wyszlo jestem mega pozytywnie nastawiona na wszystko i jeszcze chodze na cudowna adoracje to juz wogole czuje ze bedzie git juz niebawem zaczniesz kupywac wozek lozeczko itp.jeny ale ten czas leci niedawno pisalas ze masz dwie krechy a tu juz prawie 26 tydzien ciazy
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:juz niebawem zaczniesz kupywac wozek lozeczko itp.jeny ale ten czas leci niedawno pisalas ze masz dwie krechy a tu juz prawie 26 tydzien ciazy
Wózek akurat nam odpada, od kuzynki dostanę, w kółka chyba tylko będzie trzeba zainwestować. Trochę nas przeraża konieczność przemeblowania, ale cóż... ciasne, ale "własne" - przynajmniej nie żyjemy na żadnej kupie z rodziną.rybka lubi tę wiadomość
-
Witam sie po dlugiej przerwie...mam nadzieje ze jeszcze ktos tu bywa
Wracam delikatnie na owu
Musze sprawdzic co tam sie w piczy dzieje nie wiem czy bede miala czas tu czesto zagladac ale z malym delikatnie jest lepiej wiec sie postaram wiec mam nadzieje ze nie bede gadac do siebie
Natenczas caluje moje lalunieAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hey Asha!
Wracasz "delikatnie" na ovu więc ja delikatnie zapytam...:
starania o rodzeństwo dla synka będą w planach czy to sprawdzanie na ovu co się w piczy dzieje? ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:09
-
Foto_Anna wrote:Hey Asha!
Wracasz "delikatnie" na ovu więc ja delikatnie zapytam...:
starania o rodzeństwo dla synka będą w planach czy to sprawdzanie na ovu co się w piczy dzieje? ?
Jakas tam gadka na ten temat sie zaczela ale narazie sceptycznie do tego podchodze, misze sie nacieszyc tym ze moge znowu wszystko jesc i sie mieszcze znowu w rozmiar 10
Ale kto wie...za pare miesiecymik82, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jakas tam gadka na ten temat sie zaczela ale narazie sceptycznie do tego podchodze, misze sie nacieszyc tym ze moge znowu wszystko jesc i sie mieszcze znowu w rozmiar 10
Ale kto wie...za pare miesiecyFoto_Anna lubi tę wiadomość