Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto_Anna wrote:Mi tego chłopoka oddacie! Przyjmę z otwartymi ramionami i wychowam jak swojego
JA CHCĘ SYNA!Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Córcię, ma 11 lat skubana już
Po latach różowych sweterków, warkoczyków, spineczek, laleczek, sukieneczek,
mam ogromną ochotę na trampki, bojówki, samoloty, czołgi, resoraki, piłki,
słowem brojącego upapranego syna-urwisaRedhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, po kilkumiesięcznej przerwie powróciłam na ovu ....... tak spontanicznie ( uciekłam stąd bo w 2014 prawie w obłęd popadłam siedząc tutaj i starając sie o bobasa wiec zwiałam i odpuściłam całkiem, przestałam myślec o dziecku zupełnie, skończyłam z wymyślaniem objawów i urojoną ciążą co miesiąc hahaha ) , bo coś mnie tknęło wczoraj .... a mianowicie termin @ miałam na 16/17 a w dalszym ciągu jej nie mam i w sumie przez ostatnie miesiace @ miałam róznie i wiem, ze dwa, trzy dni opóźnienia mogą oznaczać zarówno wszystko jak i nic ale coś zwróciło moją uwagę w tym cyklu ... no to wypunktuje co
1. brak objawów @ (cycki nie bolą , brzuch płaski nie wydenty, nie jestem senna ( no może troszkę ale nie tak jak zawsze przed @ )
2. delikatne bóle brzucha, ale nie tak jak zawsze w dole tylko po bokach .... pępka i delikatne ciągnięcie prawego jajka
3. nie czuję się ociężała tylko leciutka i zadowolona, chodź wczoraj sie rozbeczałam jak dziecko któremu zabrano lizaka na jakiejś durnej scenie w serialu komediowym, nie wiem o co mi chodziło..
4. do kibelka latam co godzinę a czasami i częściej
5 straciłam apetyt, jedyne na co mam ochote to ziemniaki z ogórkiem, cebulą i kefirem...
a najlepsze jest to ze z moim partnerem w tym cyklu przytulaliśmy sie tylko raz i w dodatku on nie doszedł mimo, że przytulanie trwało .... no dłuuuugoo (upss zdaża sie najlepszym )
I albo znowu popadam w obsesje albo cud się zdarzył...
Nie wiem, od mniej więcej kwietnia zeszłego roku nawet nie pomyślałam ze mogę byc w ciąży... a teraz taka heca ha!
Tak, tak wiem najlepiej zrobić test i nie zgadywać ... z tym, że musiałam sie gdzieś wygadać w oczekiwaniu na otwarcie apteki Mojemu TŻ nie moge bo mi powie, że znowu w obłęd popadam
PS. chociaż pewnie mówiąc to miał by racje
a i jeszcze jedna rzecz.. tydzień temu dostałam jakiejś swędzącej wysypki na dłoniach, która pod wieczór znikła .... a teraz od dwóch dni mam swędzące krostki na nogach .... wiem, że to nie jest objaw ciąży ale mnie to zastanawia gdyż ogólnie mam alergie na jakieś pyłki ( wysypek nigdy nie miałam ) a w ciąży ponoć alergie mogą sie ujawnic bądź nasilić ...
Tak ja znowu oszalałam , ech ta wiosna i wysyp mam z wózkami chyba na mnie tak podziałał .. -
Cześć Dziewczynki, zaglądam. Mam nadzieję, że wszystko u Was O.K.
ja mam oficjalnie dość staran i chyba od razu pójdę w invitro, zobaczymy czy to coś da. małż jeszcze w środę powtarza wyniki badań, ja w medicoverze zrobię szybko (mam nadzieję) Hsg.
mam dość!
wybaczcie tę frustrację proszę :*mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Cześć Dziewczynki, zaglądam. Mam nadzieję, że wszystko u Was O.K.
ja mam oficjalnie dość staran i chyba od razu pójdę w invitro, zobaczymy czy to coś da. małż jeszcze w środę powtarza wyniki badań, ja w medicoverze zrobię szybko (mam nadzieję) Hsg.
mam dość!
wybaczcie tę frustrację proszę :*
U mnie jest Młody więc jest inaczej, ale przecież u Ciebie to już też w cholerę trwa więc na co tu czekać? Trzymam kciukiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Cześć Dziewczynki, zaglądam. Mam nadzieję, że wszystko u Was O.K.
mam dość!
Ps. Czy tylko mi suwak nie chce się aktualizować z automatu i muszę to robić ręcznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:36
-
dotik wrote:Cześć Dziewczynki, zaglądam. Mam nadzieję, że wszystko u Was O.K.
mam dość!
Powtarzaniebadan tak szybko nic wam nie da....nowy "zestaw" plemnikow rodzi sie co 3 miesiace, dopiero po 3 miesiacach jest sens powtarzania badan...a wystarczy ze bedzie przeziebiony, bral antybiotyki, przegrzeje jajka itd...i wyniki beda do tyluRedhotka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Co u Was Dziewczynki??
My po pierwszej wizycie w Inviccie. Zrobione bad. nasienia z fragmentacją DNA, czekamy na wynik. ja czekam na nowy cykl i robię AMH i całą resztę z długiej listy. I ruszamy chyba z kopytaAsha, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Dzień dobry! Co u Was Dziewczynki??
My po pierwszej wizycie w Inviccie. Zrobione bad. nasienia z fragmentacją DNA, czekamy na wynik. ja czekam na nowy cykl i robię AMH i całą resztę z długiej listy. I ruszamy chyba z kopyta
Z kopyta czyli...sorry Dotik ale za murzynami z tematem jestem ale sie ciesze ze cos sie dziejedotik lubi tę wiadomość