Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kassandra wrote:no i lipa z kolacji bedzie bułkę z kiełbasą na zimno wcinał, jak zmywałam to mnie taki ból złapał z prawej strony że az mnie zgięło i tak trzymało z 5 min a teraz mam całą twarz rozpaloną echhh nie wiem czy to nie jakas wirusówka
To moze byc ten forumowy wirus -
Asha wrote:Nie...on tak ma od kilku dni
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:To wcale się nie dziwię że w końcu masz wkurwa...ale zabawę przy tym też niezłą
Noooo....dlamnie jest smoesznie dla niego nie bardzo, bo za kazdym razem jak przychodzi sie mizic a zdaza mu sie to teraz dosc czesto to ja juz sie teraz odwracam bo zdzierzyc nie moge, a on biedny odejsc nie moze bo mu sie chce a mnie krew zalewa nawet jak on stoi obok...wiec tak srednio smiesznie dla niego -
Asha wrote:Noooo....dlamnie jest smoesznie dla niego nie bardzo, bo za kazdym razem jak przychodzi sie mizic a zdaza mu sie to teraz dosc czesto to ja juz sie teraz odwracam bo zdzierzyc nie moge, a on biedny odejsc nie moze bo mu sie chce a mnie krew zalewa nawet jak on stoi obok...wiec tak srednio smiesznie dla niego
-
Asha wrote:Tak, tylko no przeciez nic nie biore innego, tak po owu zawsze mam
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tak, tylko no przeciez nic nie biore innego, tak po owu zawsze mam
-
Asha biedny Twój chłop;-) Wcześniej chciał czy nie to musiał, a teraz jak chce to nie dają
amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość