Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mu dam. i niech wie co to znaczy kiedy swedzi a nie ma kto podrapac. kurwa mac ja mialam owulke prawie a chuj mnie wystawil. kurwa mac ale mu dowale . łoooo nie moge sie doczekac. jutro bede szukac
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja mu dam. i niech wie co to znaczy kiedy swedzi a nie ma kto podrapac. kurwa mac ja mialam owulke prawie a chuj mnie wystawil. kurwa mac ale mu dowale . łoooo nie moge sie doczekac. jutro bede szukac
Masakra z toba normalnie jestamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja mu dam. i niech wie co to znaczy kiedy swedzi a nie ma kto podrapac. kurwa mac ja mialam owulke prawie a chuj mnie wystawil. kurwa mac ale mu dowale . łoooo nie moge sie doczekac. jutro bede szukac
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:tak wiem ale mow dalej , nie przeszkadzaj sobie slucham dalej .
Tak wiec....kontunuujac....mowilam...o ...tym...ze lubie....gawozyc....soebie....z toba ....... ......niezmiernie......i......rowniez......czasem........argumentowac........argument........w......miedzyczasie......tak.....zwanym...
-
a zamiast tych kropek to slow nie moglas wstawic ?
-
MalaCzarna wrote:Ja już po. Czuję się jakoś pewniej z tym że lekarz powiedział że jest właśnie owu. Nabieram nadziei.
-
nick nieaktualny