Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to ten moment jest jak bzykalas wczoraj to gites jest czesc tego sluzu to pewnie jeszcze sperma w wczoraj ale to wlasnie ten najplodniejszy...teraz jest ten moment kulminacyjny....jak kurze bilako wyglada, nie?
Asha lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Huj dupa i kamieni kupa.... Huja w rączki i dwa paczki ....
Zalało mnie !!!
Sorkiii, ale zdraznilam sie, bo cholernie bolesne to zalanie..... Na szczęście byłam przygotowana psychicznie
ach ta czerwona zaraza jedna! ściskam :*
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:wiem, wiem. chyba zacznę, taka wyprawa w nieznane ale zanim ogarnę, jak ona tam sobie wędruje to szybciej osiwieje
Nie tak trudno kochana....jak wysoko...to prawie nie siegasz
Jak srednio wysoko...to...siegasz na caly palec
Jak nisko to palec prawie nie wchodzi
Jak miekka.....to sie rusza i taka jak gabka cosik
Jak srednia to midzy gabka cos w stylu uczyciu a nosem
Jak twarda to sztywna
Otwarta jak jak usta otrwa
Srednia to przymkniete
Zamknieta to zacisniete
Wyczujesz to szybko, kazdy jest inny ale mniej wiecej podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 07:55
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie tak trudno kochana....jak wysoko...to prawie nie siegasz
Jak srednio wysoko...to...siegasz na caly palec
Jak nisko to palec nie wchodzi
Jak miekka.....to sie rusza i taka jak gabka cosik
Jak srednia to midzy gabka cos w stylu uczyciu a nosem
Jak twarda to sztywna
Otwarta jak jak usta otrwa
Srednia to przymkniete
Zamknieta to zacisniete
Wyczujesz to szybko, kazdy jest inny ale mniej wiecej podobnie
to się nazywa intensywny przyspieszony kurs grzebania dziękuję Kochana!Asha, cymcia, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Asha - Jak kurze to był wczoraj. Rozciągliwy mleczno-przezroczysty ale już rzadszy niż przedwczoraj, a dziś jak woda tylko że biaława leciutko.
Mozliwe ze u ciebie jest ciunke inaczej ale jak wodnisty to tez dobryMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dotik jak cos to ci pomozemy ale to wazny wyznacznik, zwlaszcza czy jest otwarta, jak palec wczodzi to tak jak nie to nie....tylko nie pchac na sile tylko delikatnie tam z tym
to dzisiaj po pracy zaczynam grzebanko
Asha lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:jeszcze głupie pytanie w jakiej pozycji to sprawdzać najlepiej? czy to kwestia wygody tylko?
Zalezy jak komu pasuje, moze byc na kibelku, moze byc na kleczkach, moze byc z jedna noga na kibelku, ale zawsze ta sama pozycja i godzina....chodzi o to zeby szyja byla wysunieta jakby....i macica latwo dostelna