X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A ty jak tam twoj brzuch Katja?
    Brzuch jak brzuch średnio boli nadal, ale w aucie wysiedzieć nie mogłam tak mnie mdliło i jak wyszliśmy z auta i weszlismy do castoramy to ledwo stałam tak mi się bełtac chiało! a Ty jak tam?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Brzuch jak brzuch średnio boli nadal, ale w aucie wysiedzieć nie mogłam tak mnie mdliło i jak wyszliśmy z auta i weszlismy do castoramy to ledwo stałam tak mi się bełtac chiało! a Ty jak tam?

Ogolnie ok, brzuch mnie naparza zwlaszcza rano i wieczorami i teraz ten sluz...cholera wie o co chodzi z tym brzuchem, upierdliwe to jest :-(

Ale u ciebie zapowiada sie obiecujaco slonce, piekna temp :-) oby tak dalej :-) wspieram :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy jestes jeszcze, dlatego spij dobrze jakby co...ide puniac slonce, do juterka :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ale widzę że reszta poszła i tylko zostaje mi życzyć Wam Kochane dobrej nocki :*

• pompon Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadm, bo dzisiaj kołowrotka miałam, a potem w kinie byliśmy. Rudzia sliczny mały kurczaczek na zdjęciu 08icon_chick.gif :) zdrówka, a na faceta............brak słów, nawet Ashowe działko 0shoot.gif to na takiego za mało. Skurczybyk. Mała ciesze się na Twoją szybką owulke , ja musiałam ostatnio długo poczekać, trzymam kciuki, żeby ten rachunek sumienia poskutkował ;) Asha ja Ci nic nie mówię, bo sama dzisiaj mam mnóstwo tego sluzu mlecznego takiego. Ale bez wkrętów żadnych. A to pszczele cudo to ja koniecznie mojemu musze zapodać, żeby kolejnym razem to on mnie atakowal, a nie ja jego. 0crazysex.gif Zmykam do spanka, na pewno tęsknicie więc sorry, że mnie tak mało. 2zlosc.gif Buziaki, pa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 23:28

Katjaa, MalaCzarna, dotik, Rudzia, mik82, Asha lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, rano wpadlam sie przywitać to i na dobranoc wpadlam

mik82, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzis multum rzeczy do zrobienia i wkurwialam sie tylko, ze nie mogę zajrzeć co tam wypisujecie. Ale wiedzialam, ze jak zajrzę to chuj będzie z robota. Nadrobilam Was trochę teraz, w łóziu juz leze, małża nie ma.. Asha to mleczko pszczele to zapodam swojemu po tych jego cyrkach ostatnich..
    pogadam jutro bo co tak będę w kosmos pisać....buziaki

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Nie mogę spać z emocji. Jeszcze w nocy bolało podbrzusze. A niech boli byle owocnie. Dzięki za kciuki Słoneczka!!! ;) Co u was? A no i temperatura dzisiaj do kosza... przez to że tak wstałam już o 5...

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobra, ale mordy w kubel ;-) zadnej ciazy ;-)

Od wczraj mokro mam strasznie tam na dole i dzisiaj jeszcze bardziej i teraz do kibla poszlam a tam taki mleczno- wodnisto- rozciagliwy sluz....w cholere tego....takiego sluzu to nawet u siebie nie widzialam jeszcze, no ale moze byc cos nowego zawsze, ...to tyle :-)
    Wiesz kiedy tak miałam nie? ;) I nic już nie mówię. :)

• mik82 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!
    Witam się z domku i jak zwykle pędzę do pracy.
    Przesunęło mi owu po dzisiejszej tempce ale wiedziałam że tak będzie
    Rudzia Twoje cudo powoduje wielgaśny uśmiech na mojej twarzy, szkoda że nie powoduje u tego u którego powinno najbardzie:-( Przykro mi kochana
    Zajrzę do Was później

MalaCzarna, Rudzia, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mik przyjemnej pracy! :)

A Rudzi facet... Ehhh... Jak nie mogłam spać to o tym myślałam, co za dupek! Współczuję Ci Rudzia, na prawdę przykro mi że tak to się ułożyło, domyślam się że go kochasz i w głębi serca pewnie chciałabyś aby wrócił i był przy Tobie, ale szczerze - nie jest Ciebie wart, ani waszej kruszynki... Zrobisz co będziesz uważała za słuszne, ale moim zdaniem facet musiałby się na prawdę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zmienić żebym ja w takiej sytuacji dała mu szansę. Jesteś wartościową osóbką i myślę że jeszcze będziesz szczęśliwa i twoja kruszynka również, macie siebie, jedyną doskonałą miłość.

W takich momentach doceniam swojego męża, który wkurza mnie czasem tak bardzo że mam ochotę go udusić.

Rudzia, Asha, mik82 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za dobre slowo :*

Czarna masz racje,ale postanowilam ze koncze z Nim .. jak On nie chce ogladac swojego dziecka to co z Niego za czlowiek.. :( Najbardziej boli to ze bylismy w tyn razem.. jeszcze niedawno interesowal sie nami a teraz .. albo udawal :(

Asha lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja myślę że to dobra decyzja. On na was nie zasługuje. Palant i tyle. Dzieciak jeszcze. Szkoda że tak wyszło, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Odnajdziesz jeszcze prawdziwą miłość, mężczyznę który będzie zasługiwał na Ciebie i stworzycie fajną rodzinkę, zobaczysz. :) Teraz pewnie to wygląda tak źle, ale wszystko się ułoży. Maleństwo doda ci siły, wierzę w to! :)

Asha, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASHA NIE UKRYWAJ SIĘ! :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam slonca moja kochane :-)
    Widze wy juz szalejecie tu od rana...ja dopiero sie wygrozylam :-)

Tempka spadla, progesteron chyba nie ten jednak hehe ;-)

Iza,Pompon szkoda ze was nie zlapalam wczoraj mam nadzieje, ze wpadniecie tu jak burza zaraz :-)

Czarna cucne wiesci o bzykaniu...temp widocznie jeszcze nie po owu, pol godziny w taz czy w ta nie ma znaczenia ;-)...szyja jeszcze nie zamknieta...moze temp ci pozno skoczy teraz :-) ile pecherzyk mial wczoraj u gina?

Rudzia...:-( tulam i to tyle w tym temacie ja juz powiedzialam swoje na jego temat...juz wystarczy z mojej strony....sciskam :-)

Co do reszty....wstawac!!!!!!!! Temp bedzie niewiarygodna!!!!!!! ;-)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    ASHA NIE UKRYWAJ SIĘ! :)

Pisalam do was ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem nie powiedział mi, powiedział tylko "Mamy dzisiaj piękną owulację z prawego jajnika" - i tu uśmiech szeroki. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dupie z temperaturą. Ważne że gin powiedział że owu jest i bzykanko było.

A no i ja ostatnio mierzyłam o 8. Więc 3 godziny różnicy. Musiałam o 8 mierzyć, bo mąż wstawał o 5 do pracy i mnie budził jego budzik. A dziś wstałam z nim. :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    W dupie z temperaturą. Ważne że gin powiedział że owu jest i bzykanko było.

A no i ja ostatnio mierzyłam o 8. Więc 3 godziny różnicy. Musiałam o 8 mierzyć, bo mąż wstawał o 5 do pracy i mnie budził jego budzik. A dziś wstałam z nim. :)

Bedzie git ;-) zobaczysz :-) ja tam sie ciesze ze z nim wstalas hahaha

MalaCzarna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha twój bobas dalej mnie rozwala. ;) Patrzę i patrzę i się śmieję! ;)

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ