X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A ty jak tam twoj brzuch Katja?
    Brzuch jak brzuch średnio boli nadal, ale w aucie wysiedzieć nie mogłam tak mnie mdliło i jak wyszliśmy z auta i weszlismy do castoramy to ledwo stałam tak mi się bełtac chiało! a Ty jak tam?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Brzuch jak brzuch średnio boli nadal, ale w aucie wysiedzieć nie mogłam tak mnie mdliło i jak wyszliśmy z auta i weszlismy do castoramy to ledwo stałam tak mi się bełtac chiało! a Ty jak tam?

Ogolnie ok, brzuch mnie naparza zwlaszcza rano i wieczorami i teraz ten sluz...cholera wie o co chodzi z tym brzuchem, upierdliwe to jest :-(

Ale u ciebie zapowiada sie obiecujaco slonce, piekna temp :-) oby tak dalej :-) wspieram :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy jestes jeszcze, dlatego spij dobrze jakby co...ide puniac slonce, do juterka :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ale widzę że reszta poszła i tylko zostaje mi życzyć Wam Kochane dobrej nocki :*

• pompon Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadm, bo dzisiaj kołowrotka miałam, a potem w kinie byliśmy. Rudzia sliczny mały kurczaczek na zdjęciu 08icon_chick.gif :) zdrówka, a na faceta............brak słów, nawet Ashowe działko 0shoot.gif to na takiego za mało. Skurczybyk. Mała ciesze się na Twoją szybką owulke , ja musiałam ostatnio długo poczekać, trzymam kciuki, żeby ten rachunek sumienia poskutkował ;) Asha ja Ci nic nie mówię, bo sama dzisiaj mam mnóstwo tego sluzu mlecznego takiego. Ale bez wkrętów żadnych. A to pszczele cudo to ja koniecznie mojemu musze zapodać, żeby kolejnym razem to on mnie atakowal, a nie ja jego. 0crazysex.gif Zmykam do spanka, na pewno tęsknicie więc sorry, że mnie tak mało. 2zlosc.gif Buziaki, pa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 23:28

Katjaa, MalaCzarna, dotik, Rudzia, mik82, Asha lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, rano wpadlam sie przywitać to i na dobranoc wpadlam

mik82, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzis multum rzeczy do zrobienia i wkurwialam sie tylko, ze nie mogę zajrzeć co tam wypisujecie. Ale wiedzialam, ze jak zajrzę to chuj będzie z robota. Nadrobilam Was trochę teraz, w łóziu juz leze, małża nie ma.. Asha to mleczko pszczele to zapodam swojemu po tych jego cyrkach ostatnich..
    pogadam jutro bo co tak będę w kosmos pisać....buziaki

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Nie mogę spać z emocji. Jeszcze w nocy bolało podbrzusze. A niech boli byle owocnie. Dzięki za kciuki Słoneczka!!! ;) Co u was? A no i temperatura dzisiaj do kosza... przez to że tak wstałam już o 5...

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobra, ale mordy w kubel ;-) zadnej ciazy ;-)

Od wczraj mokro mam strasznie tam na dole i dzisiaj jeszcze bardziej i teraz do kibla poszlam a tam taki mleczno- wodnisto- rozciagliwy sluz....w cholere tego....takiego sluzu to nawet u siebie nie widzialam jeszcze, no ale moze byc cos nowego zawsze, ...to tyle :-)
    Wiesz kiedy tak miałam nie? ;) I nic już nie mówię. :)

• mik82 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!
    Witam się z domku i jak zwykle pędzę do pracy.
    Przesunęło mi owu po dzisiejszej tempce ale wiedziałam że tak będzie
    Rudzia Twoje cudo powoduje wielgaśny uśmiech na mojej twarzy, szkoda że nie powoduje u tego u którego powinno najbardzie:-( Przykro mi kochana
    Zajrzę do Was później

MalaCzarna, Rudzia, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mik przyjemnej pracy! :)

A Rudzi facet... Ehhh... Jak nie mogłam spać to o tym myślałam, co za dupek! Współczuję Ci Rudzia, na prawdę przykro mi że tak to się ułożyło, domyślam się że go kochasz i w głębi serca pewnie chciałabyś aby wrócił i był przy Tobie, ale szczerze - nie jest Ciebie wart, ani waszej kruszynki... Zrobisz co będziesz uważała za słuszne, ale moim zdaniem facet musiałby się na prawdę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zmienić żebym ja w takiej sytuacji dała mu szansę. Jesteś wartościową osóbką i myślę że jeszcze będziesz szczęśliwa i twoja kruszynka również, macie siebie, jedyną doskonałą miłość.

W takich momentach doceniam swojego męża, który wkurza mnie czasem tak bardzo że mam ochotę go udusić.

Rudzia, Asha, mik82 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za dobre slowo :*

Czarna masz racje,ale postanowilam ze koncze z Nim .. jak On nie chce ogladac swojego dziecka to co z Niego za czlowiek.. :( Najbardziej boli to ze bylismy w tyn razem.. jeszcze niedawno interesowal sie nami a teraz .. albo udawal :(

Asha lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja myślę że to dobra decyzja. On na was nie zasługuje. Palant i tyle. Dzieciak jeszcze. Szkoda że tak wyszło, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Odnajdziesz jeszcze prawdziwą miłość, mężczyznę który będzie zasługiwał na Ciebie i stworzycie fajną rodzinkę, zobaczysz. :) Teraz pewnie to wygląda tak źle, ale wszystko się ułoży. Maleństwo doda ci siły, wierzę w to! :)

Asha, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASHA NIE UKRYWAJ SIĘ! :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam slonca moja kochane :-)
    Widze wy juz szalejecie tu od rana...ja dopiero sie wygrozylam :-)

Tempka spadla, progesteron chyba nie ten jednak hehe ;-)

Iza,Pompon szkoda ze was nie zlapalam wczoraj mam nadzieje, ze wpadniecie tu jak burza zaraz :-)

Czarna cucne wiesci o bzykaniu...temp widocznie jeszcze nie po owu, pol godziny w taz czy w ta nie ma znaczenia ;-)...szyja jeszcze nie zamknieta...moze temp ci pozno skoczy teraz :-) ile pecherzyk mial wczoraj u gina?

Rudzia...:-( tulam i to tyle w tym temacie ja juz powiedzialam swoje na jego temat...juz wystarczy z mojej strony....sciskam :-)

Co do reszty....wstawac!!!!!!!! Temp bedzie niewiarygodna!!!!!!! ;-)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    ASHA NIE UKRYWAJ SIĘ! :)

Pisalam do was ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem nie powiedział mi, powiedział tylko "Mamy dzisiaj piękną owulację z prawego jajnika" - i tu uśmiech szeroki. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dupie z temperaturą. Ważne że gin powiedział że owu jest i bzykanko było.

A no i ja ostatnio mierzyłam o 8. Więc 3 godziny różnicy. Musiałam o 8 mierzyć, bo mąż wstawał o 5 do pracy i mnie budził jego budzik. A dziś wstałam z nim. :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    W dupie z temperaturą. Ważne że gin powiedział że owu jest i bzykanko było.

A no i ja ostatnio mierzyłam o 8. Więc 3 godziny różnicy. Musiałam o 8 mierzyć, bo mąż wstawał o 5 do pracy i mnie budził jego budzik. A dziś wstałam z nim. :)

Bedzie git ;-) zobaczysz :-) ja tam sie ciesze ze z nim wstalas hahaha

MalaCzarna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha twój bobas dalej mnie rozwala. ;) Patrzę i patrzę i się śmieję! ;)

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ