Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Chlera zaraz szlag mnie trafi !!! 9 sierpnia zamówiłam w neo24 worki do odkurzacza i do tej pory ich nie przysłali, na moje maile odpowiadją ze zgłoszenie zostało przekazane do opiekuna i ten ma sie odezwac w możliwie najkrótszym terminie ( to było 19 kwietnia i nadal cisza ) a dzwoniąc na infolinie ciagle jestem na 21 mieejsu kurwa !!! nigdy więcej tam zakupów !!chciałam taniej, a i tak wczoraj musiałam kupić w markecie no żesz ku....
-
kassandra wrote:Chlera zaraz szlag mnie trafi !!! 9 sierpnia zamówiłam w neo24 worki do odkurzacza i do tej pory ich nie przysłali, na moje maile odpowiadją ze zgłoszenie zostało przekazane do opiekuna i ten ma sie odezwac w możliwie najkrótszym terminie ( to było 19 kwietnia i nadal cisza ) a dzwoniąc na infolinie ciagle jestem na 21 mieejsu kurwa !!! nigdy więcej tam zakupów !!chciałam taniej, a i tak wczoraj musiałam kupić w markecie no żesz ku....
opiekuna worków?Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
kassandra wrote:Chlera zaraz szlag mnie trafi !!! 9 sierpnia zamówiłam w neo24 worki do odkurzacza i do tej pory ich nie przysłali, na moje maile odpowiadją ze zgłoszenie zostało przekazane do opiekuna i ten ma sie odezwac w możliwie najkrótszym terminie ( to było 19 kwietnia i nadal cisza ) a dzwoniąc na infolinie ciagle jestem na 21 mieejsu kurwa !!! nigdy więcej tam zakupów !!chciałam taniej, a i tak wczoraj musiałam kupić w markecie no żesz ku....
Lewa firma jaks -
kassandra wrote:hahahha, opiekuna zamówienia , no kur... paranoja jakaś dwa tyg. zasrane worki wysyłać ?! obłęd !!oooo juz jestem na 15 miejscu ale im pocisnę jak sie połącze , nie chciała bym być na miejscu tego na kogo trafię !
a to nie powinno być tak, że wysyłka w ciągu 24h, max 48h? wieśniaki. powiedz, że chcesz zwrot kasy, bo worki Ci już niepotrzebne.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.