Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Asha tak w niedziele .....aleeee zaczynam sie powoli łamac
Amelia - chyba któras z Was pisała, że dziewczynka, ale jak nie to mózg mi sie całkiem zlasowałAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki
ja dziś znowu do pracy spóźniona, trochę mi się przysneło ale co tam szef na dłgoterminowym l4 ti mi wolno
W nocy tak mnie rwało z prawej że sie cały czas budziłam, nie wiedziałam jak sie położyć a od rana dzisiaj cisza nic nie boli tylko trochę cycki ...sama nie wiem chyba nic z tego nie bedzie .... a tak bym chciała.... moj to ma wybujała wyobraxnie bo juz o blixniakach gada bo po co dwa razy rodzić ..hahaha ach te chłopy a wczoraj rybkę jadłam to mój powiedział "uwazaj na ości żebys Frankowi oka nie wyjeła " hahaha Rany jak myslicie mogę dzis iść na bete czy poczekać jeszcze ?dotik lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:Witajcie Dziewczynki
ja dziś znowu do pracy spóźniona, trochę mi się przysneło ale co tam szef na dłgoterminowym l4 ti mi wolno
W nocy tak mnie rwało z prawej że sie cały czas budziłam, nie wiedziałam jak sie położyć a od rana dzisiaj cisza nic nie boli tylko trochę cycki ...sama nie wiem chyba nic z tego nie bedzie .... a tak bym chciała.... moj to ma wybujała wyobraxnie bo juz o blixniakach gada bo po co dwa razy rodzić ..hahaha ach te chłopy a wczoraj rybkę jadłam to mój powiedział "uwazaj na ości żebys Frankowi oka nie wyjeła " hahaha Rany jak myslicie mogę dzis iść na bete czy poczekać jeszcze ?
Nie mozesz!!!! Za wczesnie!!!!!!amelia04072006 lubi tę wiadomość