Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malaczarna smoczek:D ja tak planowałam, ale pokazałam test;) bo ze smoczkiem byłby dzień później, a ja taka przeszczęśliwa byłam:)
Ja wczoraj byłam i mnie w ogóle nie badał, nawet wagi i ciśnienia:O nawetjkarty ciąży nie nam jeszcze. Ale endokrynolog mierzył mi ciśnienie i niskie nam przez co marznę ciągle:) usg też na oddzielnej wizycie- za 3 tygodnie:0 na plamienia dostałam ducha sto i L4. Za to hcg 15000:)
A co tam u was? Na telefonie nie mogę cykli podglądać, bo wiesza się skubany:/Sylwia87, Asha, MalaCzarna, amelia04072006, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dżoana a ty masz juz ten inofolicudo ?
Nie mow tak do mnie bo nie dzierze i armata mi sie sama wysuwa
No juz leci...juz w Angli powinien byc ale jeszcze go nie mam...a ty masz swoj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:11
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Malaczarna smoczek:D ja tak planowałam, ale pokazałam test;) bo ze smoczkiem byłby dzień później, a ja taka przeszczęśliwa byłam:)
Ja wczoraj byłam i mnie w ogóle nie badał, nawet wagi i ciśnienia:O nawetjkarty ciąży nie nam jeszcze. Ale endokrynolog mierzył mi ciśnienie i niskie nam przez co marznę ciągle:) usg też na oddzielnej wizycie- za 3 tygodnie:0 na plamienia dostałam ducha sto i L4. Za to hcg 15000:)
A co tam u was? Na telefonie nie mogę cykli podglądać, bo wiesza się skubany:/
Cudna beta kochana cudnabianka lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Malaczarna smoczek:D ja tak planowałam, ale pokazałam test;) bo ze smoczkiem byłby dzień później, a ja taka przeszczęśliwa byłam:)
A co tam u was? Na telefonie nie mogę cykli podglądać, bo wiesza się skubany:/
Asha, bianka lubią tę wiadomość