Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zupełnie zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj byłam u doktorka ale wizyty w ciąży u gina na nfz który nie ma usg są do dupy!!! Miałam nadzieję, że w ciąży się już tak intensywnie kobiety nie bada o ja naiwna
Jak mi zasadził łapę do środka a drugą od góry i zgniótł dzidziusia to myślałam, ze się przekręcę i może za to mały skubaniec się dziś mści
wszystko git, skierowania na badania dostałam.
Pan doktor jednak stwierdził u mnie zaburzenia rytmu serca i dał skierowanie do kardiologa. Szkoda tylko, ze do kardiologa nie ma już zapisów do końca roku 2014 zapisałam się prywatnie
a i jak zobaczyłam biały kitel to ciśnienie 145/80 w domu jak mierzyłam 112/68 -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Zupełnie zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj byłam u doktorka ale wizyty w ciąży u gina na nfz który nie ma usg są do dupy!!! Miałam nadzieję, że w ciąży się już tak intensywnie kobiety nie bada o ja naiwna
Jak mi zasadził łapę do środka a drugą od góry i zgniótł dzidziusia to myślałam, ze się przekręcę i może za to mały skubaniec się dziś mści
Pan doktor jednak stwierdził u mnie zaburzenia rytmu serca i dał skierowanie do kardiologa. Szkoda tylko, ze do kardiologa nie ma już zapisów do końca roku 2014 zapisałam się prywatnie
a i jak zobaczyłam biały kitel to ciśnienie 145/80 w domu jak mierzyłam 112/68
Tam zeznicy pracuja a nie ginekolodzy w szpitalach -
MalaCzarna wrote:Boli dzisiaj brzuszek jupi jupi jupi! Już rozmyślam jak tym razem powiem mężusiowi o ciąży. Haaa... Ostatnio dałam mu malutkie skarpeteczki. A teraz? Jakieś pomysły?
MalaCzarna, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Zupełnie zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj byłam u doktorka ale wizyty w ciąży u gina na nfz który nie ma usg są do dupy!!! Miałam nadzieję, że w ciąży się już tak intensywnie kobiety nie bada o ja naiwna
a i jak zobaczyłam biały kitel to ciśnienie 145/80 w domu jak mierzyłam 112/68
brrrr....jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:No to jak ci kilka osob mowi to samo to moze cos w tym jest
I zaraz ktos sie tu przyczepi do tego co napisalam hahahahaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja swojego obudziłam jak nasikałam na test i od razu zaczęło się coś dziać słowami "obudź się kurwa, nie będziesz mi tu spał jak ja w ciążę zachodzę" i pognałam na balkon na papierosa bo mi się z nerwów łapy trzęsły Więc może to jest jakiś sposób
Hahahahahahha, no....kazdy dobry aby skuteczny -
nick nieaktualny