Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki
Ja chcę rzygać! Błagam! Nie mam już siły na mdłości! Chcę puścić pawia i mieć spokój! Nie umiem sobie włożyć paluchów. Kiedyś próbowałam i tylko się zakaszlałam. Do tej pory jedzenie pomagało. Dziś nie pomaga nic
Marzę o rzygu
Czesc kochana
Ale masz marzenia ja cie nie pierd.....idz powachaj jakies gowno i cie zbierze mozeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:34
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc kochana
Ale masz marzenia ja cie nie pierd.....idz powachaj jakies gowno i cie zbierze mozedotik, Asha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
o shimmer zapomnialam o tobie - zara se w morde dam. sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:36
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:
widzę, że nie ma żartów tak psze pani!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:
Kochana ja sie licze z toba calyczasamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki
Ja chcę rzygać! Błagam! Nie mam już siły na mdłości! Chcę puścić pawia i mieć spokój! Nie umiem sobie włożyć paluchów. Kiedyś próbowałam i tylko się zakaszlałam. Do tej pory jedzenie pomagało. Dziś nie pomaga nic
Marzę o rzyguAsha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Siema baby, czytam was i czytam i ledwo do końca dobrnęłam. Wesoło z rana Ja do pracy się muszę zwijać. Temp dzisiaj o jedną kreskę w dół. A brzuch daje o sobie znać.
Tyyyyy..no to tez zagniezdzzenie masz hahahaha...kurka wszystkie termin na ta sama date, ale jazdaamelia04072006, mik82, pompon lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:a wszystko dobrze wszystkie wczorajsze dolegliwości przeszły jak narazie przynajmniej no ale dostałam dużą dawkę śluzu rozciągliwego
a mój wspaniałomyślny M już wymyślił imię dla dzidzi-Nikodem... ja chciałam Gracjan no ale Nikodem przeszedł wyższą siłą
a Jak u Was???MalaCzarna, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hej dziewczynki
Marzę o rzygushimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ależ my marzymy o tych mdłościach ciążowych. Spróbuj zapytać w aptece co możesz wziąć na mdłości? Podobno rumianek i mięta dobra. Czekamy z niecierpliwością na zdjęcie z USG.
MalaCzarna lubi tę wiadomość