Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Sylwia87 wrote:Czytam Was od rana i morda mi się śmieje do monitora Dobrze, że nie ma nikogo w domu, bo by pomyśleli, że baba zwariowała
Kutfa myślałam, że dzisiaj temperatura skoczy, ale nie... Chyba cykl bezowulacyjny mi się szykuje Tzn szyja niby zmiękła... Plamień ciąg dalszy... Pojebane jest to wszystko
Nie ma skakac jeszcze bo szyja otwarta slonce, bzykac mus teraz i skoczy za dwa dniSylwia87 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Czytam Was od rana i morda mi się śmieje do monitora Dobrze, że nie ma nikogo w domu, bo by pomyśleli, że baba zwariowała
Kutfa myślałam, że dzisiaj temperatura skoczy, ale nie... Chyba cykl bezowulacyjny mi się szykuje Tzn szyja niby zmiękła... Plamień ciąg dalszy... Pojebane jest to wszystko
z tymi mordami smiejacymi do minitora , oplutymi przy okazji to wszystkie przechodzilysmy. rodzina sie przyzwyczai do tego widoku , wiec sie nie krepujAsha, Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:a rzy zaciązeniu była by inna ?
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:te plamienia to okoloowulacyjne pewno. jak tempka podskoczy to bedzie ok
z tymi mordami smiejacymi do minitora , oplutymi przy okazji to wszystkie przechodzilysmy. rodzina sie przyzwyczai do tego widoku , wiec sie nie krepuj
Pierwszy raz w życiu mam takie długie plamienia. Zazwyczaj był to jeden dzień, no ale... -
Kutfa myślałam, że dzisiaj temperatura skoczy, ale nie... Chyba cykl bezowulacyjny mi się szykuje Tzn szyja niby zmiękła... Plamień ciąg dalszy... Pojebane jest to wszystkoAsha, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość