Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Sylwia87 wrote:
Czytam Was od rana i morda mi się śmieje do monitora
Dobrze, że nie ma nikogo w domu, bo by pomyśleli, że baba zwariowała 
Kutfa myślałam, że dzisiaj temperatura skoczy, ale nie... Chyba cykl bezowulacyjny mi się szykuje
Tzn szyja niby zmiękła... Plamień ciąg dalszy...
Pojebane jest to wszystko 
Nie ma skakac jeszcze bo szyja otwarta slonce, bzykac mus teraz i skoczy za dwa dni
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
te plamienia to okoloowulacyjne pewno. jak tempka podskoczy to bedzie okSylwia87 wrote:
Kutfa myślałam, że dzisiaj temperatura skoczy, ale nie... Chyba cykl bezowulacyjny mi się szykuje
z tymi mordami smiejacymi do minitora , oplutymi przy okazji to wszystkie przechodzilysmy. rodzina sie przyzwyczai do tego widoku , wiec sie nie krepuj
Asha, Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
Przy zaciążeniu różne laski mają inaczej:-)...Ty też masz ostro zryte widzękassandra wrote:a rzy zaciązeniu była by inna ?
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:te plamienia to okoloowulacyjne pewno. jak tempka podskoczy to bedzie ok
z tymi mordami smiejacymi do minitora , oplutymi przy okazji to wszystkie przechodzilysmy. rodzina sie przyzwyczai do tego widoku , wiec sie nie krepuj
Pierwszy raz w życiu mam takie długie plamienia. Zazwyczaj był to jeden dzień, no ale... -
U nas wszyscy w otoczeniu myślą, że powariowałyśmy więc jesteś na dobrej drodze;-)Sylwia87 wrote:
Asha, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość