Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey , co tam?
a mój wspaniałomyślny M już wymyślił imię dla dzidzi-Nikodem... ja chciałam Gracjan no ale Nikodem przeszedł wyższą siłą
a Jak u Was???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:20
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Mój też i jeszcze mąż i laski w pracy;-)
Moj m to juz sie przyzwyczail, chyba ze juz sie zalewam masakrycznie to czasami mu nawet mowie o co chodzi, bo placze ze smiechu...to mu mowie zeby tez sie posmial bo patrzy na mnie jak na debilamik82 lubi tę wiadomość
-
No w obłed to juz popadłam jakies trzy miesiace temu, ale teraz to mnie zryło kompletnie.... ej , co jest wykres mi pokazuje ze dzis mam najprawopodobniej dzień płodny ... na tym takim swiatełku jest zółte i pisze dzień prawdopodobnie płodny ... o co chodzi?
-
Asha wrote:Moj m to juz sie przyzwyczail, chyba ze juz sie zalewam masakrycznie to czasami mu nawet mowie o co chodzi, bo placze ze smiechu...to mu mowie zeby tez sie posmial bo patrzy na mnie jak na debila
-
Katjaa wrote:a wszystko dobrze wszystkie wczorajsze dolegliwości przeszły jak narazie przynajmniej no ale dostałam dużą dawkę śluzu rozciągliwego
a mój wspaniałomyślny M już wymyślił imię dla dzidzi-Nikodem... ja chciałam Gracjan no ale Nikodem przeszedł wyższą siłą
a Jak u Was???
U mnie to samo
Ale wy to widze niezle plany snujecie -
nick nieaktualnyDOBRA KOCHANE OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!! Ja obstawiam że wszystkie teraz zaciążymy (trzyma się mnie nadzieja i dobry humor), a w związku z tym...
Jak tak właśnie się stanie (a stanie się na pewno bo ciąża jest zaraźliwa, mam dowód - jak studiowałam to na 12 dziewczyn 10 było w ciąży lub właśnie urodziło,albo w ciążę zachodziło), to wtedy trzeba będzie jakiś Zdziskowy wątek na fioletowej stronie założyć. Kropka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:27
dotik, Sylwia87, shimmer_lip, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:No w obłed to juz popadłam jakies trzy miesiace temu, ale teraz to mnie zryło kompletnie.... ej , co jest wykres mi pokazuje ze dzis mam najprawopodobniej dzień płodny ... na tym takim swiatełku jest zółte i pisze dzień prawdopodobnie płodny ... o co chodzi?
-
nick nieaktualnykassandra wrote:No w obłed to juz popadłam jakies trzy miesiace temu, ale teraz to mnie zryło kompletnie.... ej , co jest wykres mi pokazuje ze dzis mam najprawopodobniej dzień płodny ... na tym takim swiatełku jest zółte i pisze dzień prawdopodobnie płodny ... o co chodzi?
-
MalaCzarna wrote:DOBRA KOCHANE OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!! Ja obstawiam że wszystkie teraz zaciążymy (trzyma się mnie nadzieja i dobry humor), a w związku z tym...
Jak tak właśnie się stanie (a stanie się na pewno bo ciąża jest zaraźliwa, mam dowód - jak studiowałam to na 12 dziewczyn 10 było w ciąży lub właśnie urodziło,albo w ciążę zachodziło), to wtedy trzeba będzie jakiś Zdziskowy wątek na fioletowej stronie założyć. Kropka.
Już obgadałyśmy ten temat tylko Ciebie bidulko wtedy chwilowo nie było:-(
Dobrze że wróciłas:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:29
Asha, amelia04072006, shimmer_lip, pompon, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:DOBRA KOCHANE OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!! Ja obstawiam że wszystkie teraz zaciążymy (trzyma się mnie nadzieja i dobry humor), a w związku z tym...
Jak tak właśnie się stanie (a stanie się na pewno bo ciąża jest zaraźliwa, mam dowód - jak studiowałam to na 12 dziewczyn 10 było w ciąży lub właśnie urodziło,albo w ciążę zachodziło), to wtedy trzeba będzie jakiś Zdziskowy wątek na fioletowej stronie założyć. Kropka.
Przeniesiemy watek i tyle -
kassandra wrote:No w obłed to juz popadłam jakies trzy miesiace temu, ale teraz to mnie zryło kompletnie.... ej , co jest wykres mi pokazuje ze dzis mam najprawopodobniej dzień płodny ... na tym takim swiatełku jest zółte i pisze dzień prawdopodobnie płodny ... o co chodzi?
Jak ci mowi, ze masz dni plodne to jak myslisz o co chodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:32
mik82 lubi tę wiadomość