Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No kassandra niezłe stadko. Ja jak znajduję biednego zwierzaka to znajduję mu domek bo mieszkam obecnie w kawalerce na 28 m2. Jednak nie jestem w stanie obojętnie przejść obok porzuconego zwierzaka. Powoli planujemy budowę domu, małż się obawia że wtedy nie będę miała oporu zostawiać zwierzaki a co tam jak mogę to ponagam, zwierzątka nie są winne ludzkiej nieodpowiedzialności.
Asha, kassandra, pompon, Rudzia lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:A i tak cię kocham za to że mi źle życzysz! Bo wiem że to dobrze, niech wrócą razem z fasolką.
Ja tobie zle? W zyciu o fasole mi chodzilo przeciezWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 13:19
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To z nudow? Moze u mnie chcesz posprzatac? Hahahaha
i u mnie! a jest co robić i obiad też poproszę, ja już nie pamiętam, kiedy coś gotowałam. jestem chujową panią domu...Iza75, MalaCzarna, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:tesciowa jak słyszy, że mówie pupa, pupcia to oczywiscie swoje 5 groszy dowala...ze niby jak nie przestane to dzieci sie beda z niego smialy...no jasne bo przeciez ja tak bede go wołala jak bede pod szkoła stała
Hahahhahahaha to bo chujowa matka przeciez z ciebie hahahha a to ona nie wie jeszcze ze on ma tak naprawde na imie hahahahadotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:No kassandra niezłe stadko. Ja jak znajduję biednego zwierzaka to znajduję mu domek bo mieszkam obecnie w kawalerce na 28 m2. Jednak nie jestem w stanie obojętnie przejść obok porzuconego zwierzaka. Powoli planujemy budowę domu, małż się obawia że wtedy nie będę miała oporu zostawiać zwierzaki a co tam jak mogę to ponagam, zwierzątka nie są winne ludzkiej nieodpowiedzialności.
Kluska ja w tej chwili mieszkam w kawalerce 26m2 więc sobie wyobraź a co do szukania im domków to próbowałam ale norki niky=t nie chciał, każdy jak ja zobaczył to sie rozmyslał wiesz ludzie teraz chcą Yorki chiułały ( czy jak to sie tam pisze ) maltańczyki i inne modne a na takiego szaraka nikt się połaszczy ...